• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Özel Avantajları ve Yararlarıyla Sixpad

Özel Avantajları ve Yararlarıyla Sixpad
Evde egzersiz yapmak isteyenlerin tercih edebileceği sixpad egzersiz aleti kısa süre içerisinde etkili sonuçlar almanıza sağlamaktadır.

Türkiye'ye yapılan satışlarda uygulanan kampanya fiyatları daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden ürüne sahip olunmasını sağlamaktadır. İnternet üzerinden yapılan satışlar sayesinde kampanyadan yararlanmak isteyenler verecekleri siparişlerle belirlenmiş fiyatlar üzerinden işlem yapabilirler.

Düzenlenen kampanyalar daha fazla seti aynı anda uygun fiyatlar üzerinden satın almanıza imkan sağlamaktadır. Sistem üzerinden yapacağınız inceleme sayesinde bu konuda daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Özellikle set içerisinde bulunan bir adet göbek bölgesi için uygun alet, iki adet kol ve bacak bölgesi için uygun alet seçeneği kullanıcıların aynı anda her bölgede kullanım için sixpad ile daha fazla sete sahip olmasını sağlamaktadır.

Evde veya işyerinde bulunduğunuz her ortamda kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Kıyafetlerinizin içine kullanacağınız alet sayesinde egzersizlerinizi aksatmadan yapabilirsiniz. Kolay kullanım imkanı sunması isteyen herkesin dilediği her ortamda kullanmasına olanak sağlamaktadır.

Bay ve bayanlar için kullanıma uygundur. Bu nedenle diledikleri her durumda aksatmadan egzersiz yapmak için tercih edecekleri ürünü satın alarak göbek, bacak ve kollarda uygulama yapabilirler. Gün içerisinde sixpad’in 20 dakika 1 defa uygulanması yeterli olmaktadır. Bu nedenle düzenli şekilde uygulanması istenilen bölgedeki kasların uyarılmasıyla harekete geçmesi sayesinde daha sıkı ve gergin bir yapıya sahip olmalarını sağlamaktadır.

Bir set içerisinde 3 adet cihaz bulunmaktadır. 1 adet göbek için ve 2 adet kol ve bacaklar için olan cihazlar ufak titreşimler sayesinde uygulama yapılacak olan bölgedeki kasların uyarılmasını sağlamaktadır. Günlük işlerinizi yaparken sixpad training gear kolay kullanım imkanı sunması dilediğiniz her durumda aksatmadan egzersizlerinizi yapmanıza yardımcı olmaktadır.

Sixpad Kullanımının Avantajları

  • Evde veya işyerinde ara vermeden düzenli şekilde egzersiz yapılmasına yardımcı olmaktadır.

  • Kolay ve rahat kullanım imkanı sunmaktadır.

  • Kalem pil ile kullanım imkanı sunduğundan daha uzun süreli kullanım imkanı elde edilebilir.

  • Uygun fiyat seçeneği üzerinden daha atletik bir yapıya sahip olmasını sağlamaktadır.

  • Güvenli kullanım imkanı sunmaktadır.

  • Herhangi bir yan etkisi bulunmadığından bay ve bayanlar için kullanıma uygundur.

Sixpad Aleti kullanmak isteyenler için yurtdışı satışının ardından Türkiye’de yapılan satışlar güvenli şekilde satın alma imkanı sunmaktadır. Bu nedenle kullanmak isteyenler internet üzerinden verecekleri sipariş ile kısa süre içerisinde ürüne sahip olabilirler. Yapılan satışlar sayesinde dilediğiniz her durumda ev veya işyerinde kullanabileceğiniz cihaza sahip olabilirsiniz.

Uygun fiyat seçeneği ile ürünü satın almak isteyenler sixpad Türkiye (http://sixpadturkiye.com) satış seçeneği ile internet üzerinden siparişlerini oluşturabilirler. İnternet üzerinden yapılacak olan satın alma işlemlerinin ardından verilen siparişler kısa süre içerisinde kargo ile adrese teslim edilmektedir. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan isteyen herkes ürüne kısa sürede kolayca sahip olabilir.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim