• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Özel Dental Ank Acil Diş Hastanesi

Özel Dental Ank Acil Diş Hastanesi
Diş ağrısı zaman zaman hepimizin başına gelen ve çok şiddetli ağrılara sebep olan bir hastalıktır. Hastalıktır, çünkü tedavi edilmesi şarttır.

Her insanın diş ağrı sebepleri farklı olup tedavileri de farklıdır. Uzman bir diş hekimi tarafından muayene edilip ona göre tedavi uygulanmalıdır. Diş ağrıları gece, gündüz ve küçük, büyük demeden ağrı yapabilir ve bu ağrılar dayanılmazdır. Belirli bir zamanı yoktur. Acil diş ağrısında yapıla bilinecek tek şey bir kliniğe gidip acil diş tedavisi yaptırmaktır. Bunu her klinikte yapamazsınız. Güvenmeniz ve inanmanız gerekir. Sağlık ve hijyen açısından güvenebileceğiniz dişlerinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz bir kliniğe ihtiyacınız vardır. Kliniğimiz sizlere 7/24 hizmet vermektedir.  İstediğiniz zamanda gelip istediğiniz  tedaviyi yaptırabileceğiniz acil diş hekimi ihtiyacınızı karşılayabilecek bir kliniktir.

Uzman kadrosu ve güler yüzlü personeli ile hizmet vermektedir. Diş kliniğimiz sizlere birçok tedavi yöntemi sunmaktadır. Diş çekme işlemi, dolgu çeşitleri, diş beyazlatma ,kanal tedavisi ,restoratif diş, protetik diş ,diş eti hastalıkları, protez diş, ortodontik tedavi ,implant ve zirkonyum gibi tedavi işlemlerinizi memnun kalacağınız şekilde ve sorunsuz yapar. Ağız ve diş bakımında öncü klinikler arasında yer alan, önceliği sağlık, hijyen ve hasta memnuniyeti üstüne kuran kliniğimizden memnun kalacaksınız. Çoğumuz dişlerimize gereken önemi göstermeyiz. Bizim için ağrımadığı sürece sağlıklıdır. Bu yanlıştır çünkü daha sonrasında geri dönüşü olmayacak sorunlara yol açabilir. Rahatça konuşup gülümsemek istiyorsak gerekli bakım ve tedavileri yılın belirli zamanlarında yaptırmak gerekir. Öncelikle sizin dişlerinizde ne sorun olduğu tespit edilir. Sorunun ne olduğu anlaşılınca nasıl bir tedavi uygulanacağı sizinle beraber karar verilir ve tedaviye sizin isteğiniz üzere karar verilir. Öncelik sizin ne istediğinizdir. Bizim için önemli olan sağlığınız ve memnuniyetinizdir.

İhtiyaçlarınızı Karşılar

Acil diş ağrısı ile istediğiniz bir saatte veya normal bakım, herhangi bir tedavi için kliniğimizden faydalanabilirsiniz. Ailenizin tüm fertlerinin ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek uzman diş hekimlerine sahip kliniğimizde her türlü şikayetinizi memnuniyete çevirebilirsiniz. Sağlıklı ve güzel dişlere uzman ekibimizle sahip olabilirsiniz. Gülüşünüzü bizim gibi uzmanlara emanet edin.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim