• BIST 9949.1
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Paraşütçü komandolar Erdoğan'ı etkiledi

Paraşütçü komandolar Erdoğan'ı etkiledi
Genelkurmay Başkanlığı'nın katkılarıyla hazırladığı ve 18 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı ''Ocak-Mehmetçiğin Dünyası'' sergisinde en büyük ilgiyi paraşütçü komandolar gördü.

 

Anadolu Ajansı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri ile gerçekleştirdiği ortak proje sonucu açılan fotoğraf sergisinde ilginç enstantanelerin ortaya çıktığını ifade eden Erdoğan, ''Güzel bir hizmetle de ortaya bu fotoğraf sergisi çıkmış. AA sergiyle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümüne ayrı bir zenginlik kattı'' dedi.
 
AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile birlikte her fotoğraf karesini ilgiyle inceleyen ve foto muhabirlerinden bilgi alan Erdoğan, AA ekibine yakaladıkları güzel enstantanelerden dolayı tebriklerini iletti.
 
"ACABA BEN NE ZAMAN ATLARIM"
 
Erdoğan, ''Sergide en beğendiğiniz fotoğraf hangisi oldu'' sorusuna ''Bu karelerin hepsinin kendine has bir etki alanı var. Beni en çok etkileyen, ilk defa paraşütle atlayanlar... Bunda da kaza yüzdesinin yok denecek noktada olması beni etkiledi. Ben acaba ne zaman atlarım diye düşünüyorum'' yanıtını verdi.
 
''Ocak-Mehmetçiğin Dünyası'' ser#gisine emek veren Anadolu Ajansı ekibini tebrik ederek, kutlayan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:
 
''Gerçekten Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ilginç enstantanelerini güzel yakalamışlar, güzel bir hizmetle de ortaya fotoğraf sergisi çıkmış. AA sergiyle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümüne ayrı bir zenginlik kattı. Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum, tebrik ediyorum, bundan sonraki süreçte de başarılarının artarak devamını diliyorum.'' 
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim