• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Paykasa Kart Nerede Bozdurulur?

Paykasa Kart Nerede Bozdurulur?
Hepinizin bildiği gibi internet üzerinde alışveriş yapmak oldukça keyifli ve kolaydır. Yerimizden kalmadan istediğimiz ürünü ayağımıza kadar getirtebiliyoruz.

Peki ama ödeme yöntemleri arasında en çok hangisini kullanıyorsunuz? Yoksa siz de sürekli olarak kredi kartı ile mi ödeme yapıyorsunuz? Peki kredi kartı bilgilerinizi sitelere vermenin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyor musunuz? Eğer siz de böyle düşünüyorsanız daha fazla beklemeden Paykasa kullanabilirsiniz. Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih edilen ön ödemeli sanal kartlarının başında gelmektedir. Her zaman güven vermekte ve alışverişleri kolay bir hale getirmektedir. Peki ama Paykasa kartın bakiyesini kullanmadığınızda ne yapabileceğinizi biliyor musunuz? Tabii ki de Paykasa kart bozdur seçenekleri kullanacaksınız. Sadece bu siteye girecek ve bundan sonra siz de bozum işlemi yapacaksınız. Peki ama bozdurma işlemi nasıl yapılır?

 

Paykasa Kartı Bozdurma Ne Kadar Sürer?

 

İnternetten alışveriş yapmak için bundan sonra siz de Paykasa kullanabilirsiniz. Satın almak için burayı ziyaret edebilirsiniz. Burada fiyatların piyasa değerlerinin çok altında olduğunu göreceksiniz. Ayrıca bilmelisiniz ki sizin için 7/24 destek de verilmektedir. Artık siz de hemen ziyaret edebilir ve kart alabilirsiniz. Mutlaka size uygun bakiyeli ön ödemeli sanal kartı burada bulacaksınız. Satın aldıktan sonra o kart için sizlere 16 haneden oluşan bir kod verilecektir. Bu kod ile alışverişinizi yapacak ve o şekilde yolunuza devam edeceksiniz. Söylemeliyiz aldığınız kartın bakiyesini sonuna kadar kullanmak zorunda değilsiniz. Siz de buradan Paykasa kart bozum işlemi yaptırabilir ve dilediğiniz gibi bakiyenizi TL olarak geri alabilirsiniz. Tabii diğer para birimleri ile de geri almanız mümkündür. Çok kısa sürmektedir. Hiç vaktinizi almayacaktır. Peki ama nasıl yapıldığını merak ediyor musunuz?

 

Paykasa Bozdurma İşlemi Çok Basit Mantığa Dayanır

 

Satın almış olduğunuz kartın bakiyesi 500 Euro’mu? Ya da farklı bir bakiyeye sahip olan kart mı aldınız? Peki bu bakiyenin tamamını kullandınız mı? Kullanmadıysanız ve kullanmayı da düşünmüyorsanız, Paykasakart bozdurma işlemlerinden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Öncelikli olarak buraya girmeniz gerekmektedir. Alanının en güvenilir adreslerinin başında gelmektedir. Söylemeliyiz ki buraya girdikten sonra karşınıza canlı destek gelecektir. Destek üzerinde bu talebinizi dile getirecek ve daha sonra kartınızın bakiyesini geri almak istediğinizi söyleyeceksiniz. Daha sonra sizlere bozum işlemi için bazı şeyler aktarılacaktır. En başta kartın 16 haneli kodu ve daha sonra içerisindeki bakiye sorulacaktır. Gerekli olanları ilettikten sonra banka hesaplarınıza bakiyeniz güncel Euro kurları üzerinden hesaplanarak aktarılacaktır. Asla sorun yaşamayacak ve siz de istediğiniz gibi paranızı geri alabileceksiniz. Her zaman alanında en çok tercih edilen adreslerden biri olarak siz de http://paykasabozum.web.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bundan sonra sadece bozdurma işlemi değil, aynı zamanda satın alım işlemini de burada yaptıracaksınız. Kesinlikle memnun kalacağınız bir platform olduğunu da söylemeliyiz. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim