• BIST 9887.33
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Pegasus, Gazipaşa'ya ilk seferini yaptı

Pegasus, Gazipaşa'ya ilk seferini yaptı
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı, Alanya Gazipaşa Havalimanı'na ilk seferini yaptı

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün misafirleri için genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 17 Aralık’tan itibaren Alanya Gazipaşa Havalimanı’na uçmaya başladı.

Yurt içinde ve yurt dışında toplam 26 ülkede toplam 62 noktaya uçan Pegasus, Alanya’ya ilk seferini 17 Aralık günü Alanya Gazipaşa Havalimanı’nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirdi. Törene Pegasus’u temsilen Satış Direktörü Emre Pekesen ve Yer İşletme Direktörü Boğaç Uğurlutegin katıldı.
 
İlk uçuşun 17 Aralık günü gerçekleştiği, Alanya’yı Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli destinasyonlarına bağlayacak seferlerin biletleri 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla Pegasus misafirleri için satışa sunuluyor.
 
Haftanın dört günü, gerçekleştirilecek seferler sayesinde Pegasus misafirleri Gazipaşa Havalimanı’ndan yurt içinde 16; yurt dışında 39 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.
 
Gazipaşa Havalimanı’na ücretsiz servis hizmeti başlıyor…
 
Pegasus Hava Yolları’nın 17 Aralık’ta başlayan uçuşlarıyla beraber Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştirilecek ücretsiz servisler de hizmete giriyor. Haftanın 4 günü gerçekleştirilecek olan servis hizmeti, Alanya merkezde 3 noktadan, Konaklı Saat Kulesi’nden ve Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak’dan Pegasus misafirlerini ücretsiz olarak Gazipaşa Havalimanı’na ulaştırıyor olacak
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim