• BIST 10280.67
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus Havayolları’dan yeni kampanya

Pegasus Havayolları’dan yeni kampanya
Pegasus Hava Yolları’dan, 12-14 Temmuz 2011 tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden bilet alanlar, 1 – 24 Ağustos 2011 tarihleri arası, yurt dışı çıkışlı seçili noktalardan 59.99 Euro ve daha düşük ücretler ile uçacak.

Pegasus Hava Yolları’dan, 12-14 Temmuz 2011 tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden bilet alanlar, 1 – 24 Ağustos 2011 tarihleri arası, yurt dışı çıkışlı seçili noktalardan 59.99 Euro ve daha düşük ücretler ile uçacak.

İstanbul, 11 Temmuz 2011 – Uçakla seyahatin akıllı tercihi Pegasus Hava Yolları, ekonomik yaz kampanyalarına devam ediyor. Pegasus’un yeni Ağustos ayı kampanyası ile Pegasus misafirleri yurt dışı seyahatlerinde çok uygun fiyatlara uçabilecekler.
Yurtdışında seçili noktaların sefer biletleri 59.99 Euro ve daha düşük ücretler ile satışta Pegasus misafirleri , 12 - 14 Temmuz 2011 tarihleri arasında www.flypgs.com internet sitesinden, 1 - 24 Ağustos 2011 tarihleri arası yurt dışı çıkışlı uçuşlarında seçili noktaların biletlerine 59.99 Euro ve daha düşük ücretler ile ulaşabilecekler.

Yaz tatillerini yurt dışında geçirmeyi planlayan Pegasus misafirleri , Pegasus’un yeni yaz kampanyasından faydalanmaları durumunda, yurt dışı seyahetlerinin dönüşlerinde çok uygun fiyatlar ile uçma fırsatını yakalayacaklar.

Sınırlı sayıda koltuk ve destinasyon için geçerli kampanya biletlerine ve detaylı bilgiye www.flypgs.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;

Resmi İnternet Sitesi
: www.flypgs.com

Pegasus Facebook Sayfası :

http://www.facebook.com/PegasusHavayollari?ref=ts

Pegasus Twitter :

http://twitter.com/#!/ucurbenipegasus adreslerinden takip edebilirsiniz.

Pegasus Hava Yolları

Türkiye'nin en köklü özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan PEGASUS, günümüzde Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ve havacılığın yanı sıra, sağlık ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ESAS Holding şirketlerinden biridir. Ali Sabancı’nın yönetim kurulu başkanlığını, Sertaç Haybat’ın da genel müdürlüğünü yürüttüğü Pegasus Hava Yolları, iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Havayolunda hayata geçirdiği "low cost modeli" uygulamalarla Türkiye'de bir ilke imza atan PEGASUS, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ana üs olarak seçti ve Türk halkını ekonomik fiyatlar ve uçmanın kolay yolu ile tanıştırdı. Yurt dışında 28, yurt içinde 19 noktaya uçuşları olan Pegasus Hava Yolları, bu en yeni destinasyonu Sivas ile toplamda 21 ülkede toplam 47 noktaya uçuyor. Uçuş güvenliği ve teknoloji konularında gerçekleştirdiği “High Cost” yatırımlarla misafirlerine ekonomik, güvenli ve tam zamanında seyahat imkanı sunan PEGASUS, 22.3 milyon USD değerindeki son 2 teknolojik yatırımı ile dünya havacılık tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye’nin en yeni simülatörüne sahip uçuş eğitim merkezini kuran PEGASUS, satın aldığı simülatör ile dünyadaki 582 havayolu arasında simülatör sahibi olan yüzde 10 havayolu şirketi arasında yerini alırken, çift yönlü data aktarımını gerçekleştiren Wireless Groundlink End to End Network Solutions sistemini de filosuna entegre eden dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu. Artan rekabet ortamında Türkiye'nin en yenilikçi ve en hızlı firmalarını bulma hedefiyle yolunda hızla ilerliyor. Pegasus Hava Yolları'nın da sahibi olan ESAS Holding, Nisan 2009'da Almanya'nın ikinci, Avrupa'nın beşinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin'in yüzde 16.48 hissesini satın alarak en büyük hissedarı oldu.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim