• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus, ING ile her yerde kazandırıyor

Pegasus, ING ile her yerde kazandırıyor
Pegasus Hava Yolları ve ING Bank’ın ortak markalı kredi kartı, ING Pegasus Plus Kart’a 16 Ocak’a kadar başvuranlar 50 TL değerinde UçuşPuan kazanıyor.

 

Pegasus Hava Yolları ve ING Bank’ın ortak markalı kredi kartı, ING Pegasus Plus Kart’a 16 Ocak’a kadar başvuranlar 50 TL değerinde UçuşPuan kazanıyor.
 
Pegasus Hava Yolları ve ING Bank’ın ortak markalı kredi kartı Pegasus Plus Kart’a başvuranlar kazanıyor.  16 Ocak tarihine kadar yeni kart başvurusu veya ek kart başvurusu yapan herkes, ilk taksitli harcama işlemi sonrasında Pegasus’tan 50 TL değerinde uçuş puan kazanıyor.
 
Hem havada hem karada kazandırıyor, üstelik kart aidatı da yok
 
Yepyeni özellikler kazanan, kredi kartı aidatı olmayan ING Pegasus Plus Kart’la yapılan tüm harcamalar % 1 UçuşPuan kazandırıyor. 1 UçuşPuan 1 TL olarak değer kazanıyor. Kazanılan UçuşPuanlar, Pegasus’ta yapılacak her tür bilet ve ek hizmet alımı için kullanılabiliyor. Kazanılan UçuşPuan tutarı 5TL ve üzerinde olursa UçuşPuanlar indirim olarak da kullanılabiliyor. Üstelik flypgs.com adresinden yapılan uçak bileti harcamalarına üç taksit imkanı sunuluyor.
 
ING Pegasus Plus Kart aynı zamanda ING Bonus Kart'ın tüm özelliklerini taşıyor. Bol bol bonus kazandıran ING Pegasus Plus Kart için herhangi bir yıllık aidat ya da üyelik ücreti ödenmiyor. Kart aidatı olmayan bir kredi kartı arayanlar, ING Pegasus Plus Kart sahibi olmak için başvurularını ING şubelerinin yanı sıra ING Bank'ın web sitesinden de yapabilecekler. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim