• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus Plus avantajları dikkat çekiyor

Pegasus Plus avantajları dikkat çekiyor
Pegasus Hava Yolları’ndan 01-02 Ağustos’ta Atina, Belgrad, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp’e biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, 01 Eylül 2013 – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında %30 indirimle uçuyor.

Pegasus, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda şaşırtıcı fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” ile Ağustos ayında da misafirlerini avantajlı fiyatlarla Balkanlara uçuruyor.

Ağustos ayı Uç Uç günlerinden yararlanarak 1 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında Pegasus’un geniş uçuş ağı içerisinde yer alan Balkan destinasyonları Atina, Belgrad, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp ve Tiran’a gerçekleştirecekleri uçuşlar için biletlerini 01-02 Ağustos tarihlerinde alan Pegasus Plus üyeleri, toplam bilet ücretleri üzerinden %30 indirimle uçma fırsatı yakalıyor.

Ağustos ayı Uç Uç Günleri’ni yakalamak için; Pegasus internet sitesi www.flypgs.com, misafirlerini bekliyor!

 Çok kazandıran uçuş programı Pegasus Plus’a hemen ücretsiz üye olmak için

Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, yeni yüzüyle yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden, 18 yaşını doldurmuş herkes hiçbir ücret ödemeden Pegasus Plus üyesi olabilir. 2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilirler.

Pegasus Plus üyeleri, üyeliğin başlangıç tarihinden 1 ay öncesine kadar olan, gerçekleştirilmiş uçuşlarından geriye dönük puan kazanabilirler. Üyeler, üyeliklerinin aktif olduğu süre içerisinde gerçekleşmiş olması koşulu ile ise geriye dönük 6 aylık periyotta gerçekleştirdikleri uçuşların puanlarını işleyebilirler. Geriye dönük puan işleme Pegasus çağrı merkezi (0 850 250 0 737) ve www.flypgs.com/plus internet sitesinden üyelik girişi yaparak gerçekleştirebilirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim