• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Pegasus sefer detaylarını açıkladı

Pegasus sefer detaylarını açıkladı
Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu Ordu-Giresun-Kıbrıs seferlerini detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu Ordu-Giresun-Kıbrıs seferlerini detayları belli oldu.

Pegasus Hava Yolları, 3 Ağustos’tan itibaren haftada üç gün Ordu-Giresun Havalimanı ile Kıbrıs Ercan Uluslararası Havalimanı arasında karşılıklı seferler düzenlemeye başlıyor. Böylece Pegasus, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne direkt seferler gerçekleştirecek ilk havayolu şirketi olacak.

Pegasus Hava Yolları, 3 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Ordu-Giresun’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne haftada 3 gün karşılıklı uçuşlara başlıyor.  Misafirler Pegasus’un yeni seferiyle, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ercan Uluslararası Havalimanı’na 79,99 TL’den; Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan Ordu-Giresun Havalimanı’na ise 89,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus’un Ordu-Giresun ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki direkt seferleri Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek. Seferler Çarşamba günleri Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan Ordu-Giresun Havalimanı’na 10:40’ta, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ercan Uluslararası Havalimanı’na 12:45’te düzenlenecek. Cuma ve Pazar günleri ise Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 10:05’te,  Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan ise 12:05’te kalkacak.

Misafirler, Pegasus’un Ordu-Giresun Havalimanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti direkt uçuşları için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim