• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Pegasus, yeni yıla yeni yüzüyle giriyor

Pegasus, yeni yıla yeni yüzüyle giriyor
Pegasus internet sitesi www.flypgs.com 2012’de yeni yüzüyle, misafirlerine ekonomik, kolay ve fırsatlarla dolu seyahat alternatifleri sunmaya devam ediyor.

PEGASUS İNTERNET SİTESİ www.flypgs.comYENİ YILA YENİ YÜZÜYLE GİRİYOR

 

Pegasus internet sitesi www.flypgs.com  2012’de yeni yüzüyle, misafirlerine  ekonomik, kolay ve fırsatlarla dolu seyahat alternatifleri sunmaya devam ediyor.

Pegasus ile kolay,  güvenilir ve fırsatlarla dolu seyahatin başlangıç noktası www.flypgs.com ,  2012’deki yenilikleriyle seyahat planlamalarının yine değişmez adresi olacak.

 

Yenilenen ana sayfasıyla misafirlerine internetten bilet satın alımını daha da kolay ve keyifli hale getiren www.flypgs.com, sunduğu avantajlar ile on-line seyahat dünyasında bir adım öne çıkıyor.

 

www.flypgs.com internet sitesinin yenilenen yüzü, kullanıcılarına, ferahlık ve genişlik hissi uyandıran aydınlık bir tasarımla “merhaba” diyor. Özellikle uçuş arama fonksiyonu, ferah yapısıyla daha da kullanıcı dostu hale gelirken, tüm kampanyaların bir arada bulunduğu özel bölüm ve ana sayfadan sunulan fırsat hatları avantaj arayan misafirlerin odak noktası haline geliyor.

 

Koltuk seçimi, ekstra bagaj alımı, pre-order menü seçimi, araç kiralama, otel rezervasyonu, seyahat sigortası gibi ek hizmetlere daha kısa ve kolay erişim imkanı veren yenilenmiş yüzüylewww.flypgs.com , Pegasus msafirlerine kendi “Akıllı Business”larını yaratmada en verimli ortamı sunuyor.

Yeni yüzde ana sayfaya taşınan, “e-posta kayıt” özelliği, kolay, güvenilir ve fırsatlarla dolu uçuş alternatiflerinden yararlanmak isteyen herkesi anında haberdar olmaya davet ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim