• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Pegasus'tan Bayram indirimi

Pegasus'tan Bayram indirimi
Pegasus Hava Yolları, Bayram tatilini henüz planlamayan misafirlerine yazın tadını çıkartmaya devam etmeleri için yeni bir fırsat sunuyor.

Pegasus Hava Yolları, Bayram tatilini henüz planlamayan misafirlerine yazın tadını çıkartmaya devam etmeleri için yeni bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında biletlerini 24 - 25 Ağustos’ta alan misafirler Kurban Bayramının ilk üç gününde yurt içinde yüzde 20 indirimli uçma fırsatını yakalayacak.

Pegasus Hava Yolları,  bayram tatilini henüz planlamayan ve yaz tatiline devam etmek isteyen misafirleri için son derece avantajlı bir kampanya başlattı. İlk kez düzenlenen kampanya, biletlerini yeni alacak misafirlere Kurban Bayramı’nın ilk üç günü olan 12 – 13 - 14 Eylül tarihlerinde yüzde 20 indirimli seyahat etme fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Pegasus misafirlerinin, biletlerini 24 - 25 Ağustos 2016 tarihlerinde flypgs.com, mobile.flypgs.com ve mobil uygulamalarından satın almaları yeterli olacak.

Bayram tatilini planlamak için son dakikaya kadar bekleyen ve yaz bitmeden bir kez daha tatile çıkmak isteyenler, Kurban Bayramı’nın ilk üç günü olan 12 - 14 Eylül tarihleri arasında yurt içinde yüzde 20 indirimli seyahat edecekler. Kampanyadan yararlanalar Türkiye’nin tatil cennetlerinde yazın son günlerinin tadını çıkartabilecek, aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirebilecek ve kültür ve doğa gezilerine katılabilecek.

Uygun fiyat politikasıyla müşterilerine daha çok ve sık seyahat etmeleri için imkan, ilham ve seçenekler sunan, seyahatlerini A’dan Z’ye planlamaları için de pek çok hizmetten yararlanma olanağı sağlayan Pegasus, yeni kampanyasıyla misafirlerini Kurban Bayramı tatilinde yazın tadını çıkarmaya, seyahat etmeye davet ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim