• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Pegasus'un yeni rotaları belli oldu

Pegasus'un yeni rotaları belli oldu
Uçuş ağına sürekli olarak yeni hatlar ekleyen Pegasus Hava Yolları, Lyon ve Milan-Malpensa hatlarına 29 Mart’ta uçmaya başladı.


Eklenen yeni noktalarla birlikte Pegasus’un uçuş ağı; yurt içinde 30, yurt dışında 59 olmak üzere 37 ülkede toplam 89 noktaya ulaştı.

Pegasus, Lyon’u 35 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, Fransa’da 5 yıldır tarifeli seferler düzenlediği Paris, St. Etienne ve Marsilya hatlarının ardından, 29 Mart 2015 tarihinde Lyon’a seferlerini başlattı.

Pegasus, misafirlerini Lyon’a yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Elazığ, Erzincan, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Şanlıurfa, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas ve Trabzon olmak üzere 20 noktadan; yurt dışında ise Bahreyn, Beyrut, Bişkek, Doha, Dubai, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Hurgada, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tahran, Tel Aviv ve Tiflis olmak üzere 15 noktadan; toplamda 35 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri 65,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Lyon’a Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 10.30’da, Lyon’dan saat 13.50’de karşılıklı seferlerle uçabilir.

Mayıs ayında başlayacağı Nice seferleri ile Pegasus’un Fransa’da uçtuğu noktaların sayısı beşe yükselecek.

İtalya’da 4. uçuş noktası: Milan-Malpensa

Pegasus Hava Yolları, Roma, Bologna ve Milan-Bergamo’dan sonra 29 Mart 2015 tarihinde Milan-Malpensa seferlerini başlatarak İtalya’da uçuş gerçekleştirdiği noktaların sayısını 4’e çıkardı. 

Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Milan-Malpensa’ya Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuyor. Pegasus’un Milan-Malpensa’ya seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 15.25’te; Milan-Malpensa’dan ise 18.30’da gerçekleşiyor.

Pegasus, Milan-Malpesa’yı yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Merzifon/Amasya, Muş, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van olmak üzere 28 noktaya; yurt dışında ise Hurgada, Kuzey Kıbrıs, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tel Aviv ve Tiflis olmak üzere 9 noktaya; toplamda 37 noktaya bağlantılı olarak uçuruyor.

Pegasus misafirleri, www.flypgs.com üzerinden biletlerini alabilir ve Pegasus Hava Yolları’nın yeni uygulaması DealBroker ile kendilerine özel olarak gönderilen etkinlik önerilerini inceleyebilir ve seyahatlerini farklılaştırabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim