• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Pirelli-MAN iş birliğinde 40 yeni homologasyon

Pirelli-MAN iş birliğinde 40 yeni homologasyon
Pirelli, dünyanın lider hafif ve ağır ticari araç üreticilerinden MAN Truck & Bus’dan farklı kalıp ve ebatlardaki kamyon ve otobüs lastikleri için 40 yeni homologasyon elde etti.

Pirelli, Avrupa'da orijinal ekipmanlarının bir parçası olarak MAN Truck & Bus'a kamyon lastiği tedarik etmeye başladı. Farklı hava ve yol koşullarında MAN Truck & Bus mühendisleri tarafından gerçekleştirilen bir dizi testten sonra imzalanan anlaşma ile Pirelli, farklı kalıp ve ebatlardaki kamyon ve otobüs lastiği için 40 yeni homologasyon elde etti. 

Üstün kaliteli lastik üreticisi Pirelli ile dünyanın lider hafif ve ağır ticari araç üreticilerinden MAN Truck & Bus arasındaki anlaşmada, ağırlıklı olarak Pirelli'nin en yeni ürün grubu :01 Serisine odaklanıldı. Yıl içerisinde tedarik edilecek otobüs lastikleriyle birlikte, ürün grubu tamamlanacak. Pirelli'nin yenilikçi teknolojiler geliştirme yönündeki güçlü taahhüdünü bir kez daha ortaya koyan bu büyük başarı, aynı zamanda en yeni :01 Serisi ürün grubunun üstünlüğünü de kanıtlıyor.

Pirelli'nin 2016'nın başından itibaren MAN Truck & Bus'a tedarik etmeye başladığı ürünler:

H:01: Uzun mesafeler için üretilen lastik, düşük yakıt tüketimi, kilometre performansı ve emniyet sunarken, ıslak frenleme performansıyla da ‘sınıfının en iyisi’ olma özelliğini taşıyor;
R:01 II: Bölgesel uygulamaya yönelik lastik, düşük sıcaklıkta bile uzun ömürlü ve dayanıklı yapısıyla ıslak veya kuru yollarda en üstün performansı sunarken, yol tutuşunu da artırıyor;
G:01: İnşaat uygulamaları için ideal olan lastik, yırtılmalara karşı yüksek direnç ve arazi şartlarında üstün çekiş, asfaltta ise gelişmiş kilometre performansı ve akustik konfor sunuyor;
MC:01: Şehir içinde kullanıma yönelik tasarlanan ve Pirelli :01 Serisinin en gelişmiş patentli teknolojisi olan lastik, üstün kilometre performansı, düşük yakıt tüketimi, konfor ve emniyet garantisi sunarken özel ihtiyaçlara da cevap veriyor.

Ürün serisindeki lastiklerin ebatları 17,5” ve 22,5” arasında değişiyor.

Pirelli, filolar için gerçek bir iş ortağı olduğunu bir kez daha gösterdi

Pirelli Industrial Europe CEO'su Renato Zilli, yüksek performanslı lastiklerin MAN Truck & Bus'dan aldığı onayın Pirelli’nin filolar için gerçek bir iş ortağı olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi. Zilli şöyle devam etti: “Pirelli olarak, toplam satın alma maliyetlerini önemli oranda düşürmek isteyen filo sahiplerine çözümler sunma konusunda bugüne kadar üstümüze düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. :01 lastiklerimizin Avrupa etiket sınıfı, her bir uygulama için birinci sınıf kalitededir. Bu, lastiklerimizin emniyetli ve CO2 salımlarının ve yuvarlanma dirençlerinin daha düşük olduğu anlamına geliyor. Pirelli'nin diğer bir ayırt edici özelliği ise, dünya çapındaki geniş şube ağıyla MAN müşterilerine nerede olurlarsa olsunlar beklentilerini karşılayan üstün kaliteli lastik hizmetleri sunmasıdır.”

*Homologasyon, Yunanca anlaşma anlamındaki homologos (ομόλογος) sözcüğünden türetilmiş teknik terim. Genellikle bir otorite tarafından verilen onay anlamında kullanılır. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim