• BIST 9918.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Qatar Aırways 2. kez yılın en iyi business class hizmeti sunan havayolu seçildi

Qatar Aırways 2. kez yılın en iyi business class hizmeti sunan havayolu seçildi
Londra’da Grosvenor House Otel’de, geçen hafta düzenlenen törende, 2015 UK Business Travel Ödülleri kapsamında Qatar Airways’e art arda ikinci defa “Yılın En İyi Business Class Hizmeti Sunan Havayolu Şirketi” ödülü verildi.

70’den fazla şirket, ekip ve bireyin 21 kategoride gruplandırıldığı, bu yıl 20.ncisi verilen Business Travel Ödülleri’ne, seyahat sektöründe önde gelenlerin başarılılarını değerlendiren Buying Business Travel tarafından ev sahipliği yapıldı.

 
Yılın En İyi Business Class Hizmeti Sunan Havayolu Şirketi seçilen Qatar Airways, Mayıs 2014’te, Londra Heathrow’dan hizmet sunan ve uçuşun tamamı Business Class’tan oluşan ilk hava yolu şirketi oldu. Doha’ya her gün yapılan uçuşlarda 2-2 koltuk düzenine sahip 40 koltuklu Airbus A319 uçakları kullanılıyor. Bu uçuşlar Terminal 4’ten saat 21:55’te kalkıyor ve Doha’ya ertesi gün saat 06:40’ta varıyor. A319 uçaklarının geniş ve tamamen yatarak düz konuma gelen Business Class koltukları business class seyahatleri için en yüksek standartlara sahip.
 
Qatar Airways Group CEO’su Ekselansları Sayın Akbar Al Baker Qatar Airways için inanılmaz bir yıl geçirdiklerini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Sadece çok sayıda yeni rotayı hayata geçirmekle kalmadık, aynı zamanda her ikisi de en son havacılık mühendisliği ve teknolojilerine göre imal edilmiş olan A350 ve A380 modeli uçakları dahil ederek filomuzu genişlettik. Bize verilen bu ödül, yenilenen 5 yıldızlı hizmetimizin kalitesinin onaylandığının bir göstergesi ve bu kategoride tekrar ödül almak bizim için bir onur.”
 
Qatar Airways, 146 uçaktan oluşan modern filosu ile iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularını Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Amerika’daki 146 varış noktasına ulaştırıyor. Geçen 12 aylık dönemde Qatar Airways filosunun ilk A380 uçağını teslim aldı. Bunu, küresel olarak tanıtımı yapılan ilk A350’nin teslim alınması izledi ve tamamı Business Class koltuklarından oluşan A319, Heathrow – Doha arasındaki uçuşlarına başladı.
 
Qatar Airways Mayıs ayında yeni evi ve merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı’na taşındı. Burası, 10.000 metrekarelik Al Mourjan Business Class bekleme salonu ve dikkat çekici özellikleri ile havacılık sektörünün en büyük havalimanı.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim