• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Qatar Aırways Kargo'ya 'All-Cargo Carrier' ödülü

Qatar Aırways Kargo'ya 'All-Cargo Carrier' ödülü
Qatar Airways Kargo, ‘33. Yılın Kargo Havayolu Şirketi’ etkinliğinde verilen prestijli ‘All-Cargo Carrier’ ödülünü aldı. Muhteşem davet, 23 Nisan 2016 tarihinde Lancaster London Oteli’nde gerçekleştirildi.

Qatar Airways Kargo Şefi Mr. Ulrich Ogiermann bu başarıdan dolayı, “Yılın Kargo Havayolu Şirketi etkinliğinde ‘All-Cargo Carrier’ ödülünü almaktan dolayı mutluluk ve onur duyuyoruz. Yoğun çalışan ve şirketine bağlı tüm çalışanlarımızın yanı sıra sürekli bize destek veren müşterilerimize de minnettarız. Bu ödül, müşterilerimize bağlılığımızı vurguluyor. Hızla genişleyen uçuş ağımız, modern filomuz ve yeni çözümler ile müşterilerimize hem havada hem de yerde eşsiz hizmet sunmak için çabalıyoruz.” dedi.

Kargo sektörünün ‘Oscarları’ olarak kabul edilen ve Air Cargo News’in ev sahipliğini yaptığı Yılın Kargo Havayolu Şirketi Ödülleri, dünyanın en eski ve en saygın hava kargo ödülü etkinliği olarak biliniyor. Müşteriler, verimlilik ve kullanım kolaylığına göre, her yıl favori taşıyıcılar için oy kullanıyor. Çevrimiçi oylama, müşteri hizmetleri ve ödenen paranın karşılığının verilmesi konusunda özenli olan havayolu şirketlerinin kamu nezdinde tanınmasını sağlıyor.

Qatar Airways Kargo kısa süre önce, STAT Times’ın ev sahipliğini yaptığı 2016 Air Cargo India fuarı ve konferansında verilen Hava Kargo’da Uluslararası Mükemmellik Ödülü’nü de aldı. Nakliye ve turizm haberlerine yer veren aylık bir yayın olan STAT Times okuyucuları, sektördeki lider konumunu iyileştiren Qatar Airways Kargo’yu Yılın Uluslararası Hava Kargo Havayolu Şirketi kategorisinde ‘Takdir Edilen’ şirket seçti.

Bu ödüller, Qatar Airways Kargo’nun kayda değer büyüme kaydettiği bir dönemde geldi. Qatar Airways Kargo kısa süre önce, zamanın çok önemli olduğu nakliyeler için havalimanından havalimanına hava kargo hizmeti sunan bir çözüm olan QR Express’i başlattı. QR Express, kargo havayolunun genişleyen uzman hizmetler ve ürünler portföyüne yapılan son ekleme oldu. Qatar Airways Kargo bugüne kadar, sıcaklığa duyarlı farmasötiklerin ve kolay bozulan kargoların taşınmasının yanı sıra atların ve diğer canlı hayvanların nakliyesi için profesyonel bakım ve hizmetler sunmada verimliliğin ve uyumun sağlanması amacıyla QR Pharma, QR Fresh ve QR Equine gibi farklı ürünler sunuyor. Qatar Airways Kargo ayrıca, Boeing B777 ve Airbus A330 kargo uçaklarının yanında, Boeing B747-400BCF ağır kargo uçağından oluşan gökyüzündeki en modern kargo uçağı filosu için QR Charter’ı da sunuyor.

Qatar Airways Kargo, kısa süre önce yenilikçi bir yeni mobil uygulama piyasaya sürerek müşterilerinin, önemli bilgilere mobil cihazları aracılığı ile ulaşmasına olanak sağladı. Müşteriler, bu uygulama aracılığı ile sevkiyatları hakkında ayrıntılı durum bilgilerini edinmenin yanı sıra bu uygulamayı Qatar Airways yolcu ve kargo seferleri, ofis iletişim bilgileri, ürün açıklamaları vs. gibi konularda sorgulama yapmak amacıyla da kullanabilir.

Qatar Airways Kargo’nun, şirket içi kargo yönetim sistemi CROAMIS’e bağlı olan tam geliştirilmiş bir anasayfası ve mobil web sitesi de bulunuyor.

katar1.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim