• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Qatar Airways Orta Doğu'da yılın havayolu şirketi seçildi

Qatar Airways Orta Doğu'da yılın havayolu şirketi seçildi
Uluslararası rotalarda iş amaçlı seyahat eden yolcular, Qatar Airways’i bir kez daha Orta Doğu’da ‘Yılın Havayolu Şirketi’ seçti.

Uluslararası rotalarda iş amaçlı seyahat eden yolcular, Qatar Airways’i bir kez daha Orta Doğu’da ‘Yılın Havayolu Şirketi’ seçti. 

Dubai’de gerçekleştirilen ve 10. Havacılık İşletmesi Ödülleri kapsamında verilen ödül, yolcuların Qatar Airways ile yaptıkları uçuşlardan keyif aldıklarının bir göstergesi olmasının yanı sıra havayolu şirketinin Orta Doğu’da sahip olduğu lider pozisyonunu da kuvvetlendiriyor. Yolcular oylarını verirken, havayolu şirketinin dünya genelinde 150’den fazla varış noktasına sahip, büyüyen uçuş ağı ve devam eden performansını da övdü.

Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, 2016 Havacılık İşletmesi Ödülleri kapsamında Orta Doğu’da Yılın Havayolu Şirketi seçilmenin kendileri için bir onur olduğunu belirterek, “Bu ödül, müşterimize en iyi seyahat deneyimi ile birlikte olağanüstü ürün ve hizmet sunma konusundaki sarsılmaz taahhüdümüzün de bir göstergesi. Körfez bölgesindeki ilk seçenek olmaya devam etmek amacıyla, Dubai’deki benzersiz yeni Premium Bekleme Salonu ve Doha Hamad Uluslararası Havalimanı’ndaki Al Mourjan Business Class Bekleme Salonu’ndan ödüllü ekibimize ve Dünyanın En İyi Business Class hizmetine kadar pek çok alanda, yolcularımızın talep ettiği çok yönlü ve lüks deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize en iyi seyahat deneyimi sunma konusundaki bağlılıkları nedeniyle personelimize şükranlarımızı sunmak istiyorum.” dedi.

Bu ödül, Qatar Aiways’in birinci sınıf ürünlerinin ve hizmetlerinin takdir edildiğinin bir göstergesi. Qatar Airways Business Class yolcuları, ister iş ister tatil amacıyla seyahat etsinler, Doha’daki son teknoloji ile donatılmış Hamad Uluslararası Havalimanı’nda yer alan özel check-in kolaylığından faydalanabilir. Yolcular, havayolu şirketinin Business Class Yolcu Bekleme Salonu Al Mourjan’a hızlı erişim sağlayabilmenin yanı sıra ünlü şeflerin sunduğu yemek seçeneklerinin, tam donanımlı iş merkezinin veya rahatlatıcı spa uygulamasının tadını çıkarabilir.

Qatar Airways ile seyahat edenler uygun transit sürelerinin ve sektörün en iyilerinden biri olan zamanında kalkış performansının keyfine varabilir, uçuş esnasında Wi-Fi ile işlerini sürdürebilir veya aileleri ve arkadaşları ile temaslarını sürdürebilirler.

Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan ve fülosundaki uçakların ortalama yaşı beş olan Qatar Airways, en iyi seyahat deneyimini sunma taahhüdünün bir parçası olarak dünyanın teknolojik açısdan en gelişmiş uçağı A350’nin ilk kullanıcısı ve aynı zamanda ultra modern Boeing Dreamliner’ın da Orta Doğu’daki ilk kullanıcısıdır. Yakın zamanda Boeing ile anlaşma yaptığını duyuran Qatar Airways, filosunu genişletme ve yenileme programının bir parçası olarak havayolunu önümüzdeki bir on yıla ve daha ötesine taşıyacak 100 civarında yeni uçak siparişi verdi. Havacılık tarihinin en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biri olan Qatar Airways 2016 yılında yeni rotalara uçuşlar başlattı. Bunlar: Adelaide (Avustralya), Atlanta (ABD), Birmingham (Birleşik Krallık), Boston (ABD), Helsinki (Finlandiya), Los Angeles (ABD), Marakeş (Fas), Pisa (İtalya), Ras Al Khaimah (BAE), Sydney (Avustralya), Windhoek (Namibya) ve Erivan (Ermenistan). Krabi (Tayland) ve Seyşeller uçuşlarının başlaması ile birlikte gelecek birkaç ayda, uçuş ağı daha da büyüyecek. 

qatar.jpgqatar.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim