• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu

Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu
Körfez Havayollarından Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu.

Körfez Havayollarından Qatar Airways gerçekleştirdiği bir organizasyon ile Türkiye'de pilotlarla buluştu. Küçükçekmece'deki Radisson Sas Otelde Türkiye'de görev yapan pilotlarla bir araya gelen Qatar, pilotlara çağrıda bulundu.

Dünyada hızla artan pilot ihtiyacı şirketleri de çeşitli arayışlara itti. Bünyelerinde yetiştirdikleri pilotların ihtiyaçları karşılayamaması ve artan uçak sayısı bir çok şirketi başka ülkelerde pilot transferine zorluyor. Bir dönem pilotlar için cazibe merkezi olan Türkiye artık başka ülkeler için de transfer noktası haline geldi.

Yurt içinde de bir çok havayolu şirketinin birbirinden pilot kapma yarışına girdiği Türkiye'de Qatar Airways pilotlara adeta açık çek sunuyor. 

OLAĞANÜSTÜ ŞARTLAR SUNDU

Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı organizasyonu bugün gerçekleştiren Qatar Airways yetkilileri, pilotları Katar'a davet etti. Çalışma şartlarından verilecek ücretlere, filo çeşitliliğinden sosyal imkanlara kadar bir çok konuda pilotlara önemli imkanların sunulacağını açıklayan şirketin davetine pilotlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan buluşmaya Türkiye'de görev yapan yapancı pilotların gösterdiği ilgi dikkat çekerken, ikinci piotlardan da katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Oteldeki buluşmanın öğlene kadar olan kısmında bir sunum gerçekleştiren Qatar Havayolları, şirketle ilgili detaylı bilgilere verdi. 

Sunumu dikkatle izleyen pilotların ise Qatar'a gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Filosunda 150'den fazla uçak bulunduran Qatar Airways, Airbus A380, Airbus A350 XWB, Boeing 777 ve 787 Dreamliner gibi uçakları da filosunda bulunduruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim