• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Qatar Airways'in İSG uçuşları başlayacak

Qatar Airways'in İSG uçuşları başlayacak
Avrupa’nın ve dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü bir havayoluna daha kucak açmaya hazırlanıyor.

Qatar Airways, 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftada dört sefer gerçekleştirecek. İSG CEO’su Gökhan Buğday, Qatar Airways’in Sabiha Gökçen’den uçacak olmasının;  aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen’in uçuş ağını zenginleştirecek önemli bir adım olduğunu açıkladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yabancı havayolu şirketleri arasına bol ödüllü Qatar Airways de katıldı. Türkiye’den halen iki farklı noktadan uçan Qatar Airways, 22 Mayıs 2014’te başlatacağı Sabiha Gökçen uçuşlarıyla birlikte, Türkiye’den uçuş sayısını haftada 18’e çıkarmış olacak.

Skytrax 2013 Dünya Havayolları Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Business Class’ı, Dünyanın En İyi Business Class Lounge’u ve bu yıl üst üste ikinci kez Ortadoğu'da En İyi Havayolu Personel Hizmeti ödüllerinin sahibi Qatar Airways’nın Sabiha Gökçen hattında 12 business class ve 132 ekonomi sınıfı koltuğa sahip 2 bölümlü bir Airbus A320 hizmet verecek. Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden ve gelen yolculara aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde noktaya mükemmel bağlantılar sunan, beş yıldızlı havayolu şirketi olarak İstanbul Sabiha Gökçen uçuş ağı içindeki yerini 22 Mayıs 2014’ten itibaren alacak. 

Qatar Airways, Sabiha Gökçen’den Doha’ya haftada dört sefer yapacak. Pazartesi ve Cumartesi günleri 19:05’da Sabiha Gökçen kalkışlı olacak seferler; aynı günler Doha’dan ise 13:55’te gerçekleşecek. Salı ve Perşembe günleri ise Doha’dan 13:20; Sabiha Gökçen’den ise 18:35 seferleri yapılacak. 

Üst üste 7 yıl boyunca Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi unvanını kazanan Qatar Airways’in, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş ağına katılmasının, İSG’nin koyduğu büyüme hedeflerine katkı sağlayacak, önemli bir adım olduğunu belirten İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İSG olarak pazarlama faaliyetlerimize aynı hızda devam ediyoruz.  

Bu faaliyetlerin en güzel meyvelerinden biri de, prestijli havayolu şirketlerinin portföyümüze eklenmesidir. Qatar Airways, bu çerçevede şüphesiz bizler için çok önemli bir kazanım. Qatar Airways ve yolcularını ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim