• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Samsu'nda Gar-Tekkeköy tramvay seferleri başladı

Samsu'nda Gar-Tekkeköy tramvay seferleri başladı
Samsun’un Tekkeköy ilçesinde tramvay seferleri başladı! Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı bugünden itibaren yolcu taşımaya başladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’in de katılımı ile Tekkeköy İlçesi’nde bu tarihi an için tören düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı tamamlanarak yolcu taşımaya başladı.

Gar-Tekkeköy arasına yapılan 14 kilometrelik ilave hat ile Samsun raylı sistemi 31 kilometreye çıktı. Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve kamu kurum kuruluş temsilcileri hafif raylı sistemin Gar İstasyonu’ndan binerek, ilk tramvay ile Tekkeköy’e geldi. Protokol, Tekkeköy İstasyonu’nda Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından çiçekle karşılandı.

Karşılamanın ardından protokol üyeleri Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu önüne geçti. Burada bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bugün bu tarihi anın küçük bir hizmete alımını gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu yatırımların açılışlarını Başbakanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler Tekkeköy İstasyonu’ndan tramvaya binerek Cumhuriyet Meydanı İstasyonu’na kadar geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim