• BIST 9763.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Scania, inşaatta da çözüm ortağı oluyor

Scania, inşaatta da çözüm ortağı oluyor
En zorlu çalışma koşullarında bile üstün performans sergileyen Scania inşaat alanlarında kullanıcılarının her türlü ihtiyacına kolaylıkla cevap veriyor.

SCANIA İNŞAAT ALANLARINA ÇÖZÜM ORTAĞI OLUYOR

En zorlu çalışma koşullarında bile üstün performans sergileyen Scania inşaat alanlarında kullanıcılarının her türlü ihtiyacına kolaylıkla cevap veriyor.

Antalyalı Kadıahmetoğulları ve Öz Nebioğulları tercihlerini Scania’dan yana kullanan nakliyeciler arasında yeralıyor.

Türkiye pazarının en çok tercih edilen çekici markası Scania taaahüt sektörünün de seçiminde ilk sırada yer alıyor. Antalya bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Kadıahmetoğulları filosuna 10 adet Scania G420 CA4x2 HSA Çekici, Öz Nebioğulları Nakliyat da 5 adet G420 CA4x2 HSA Damper Çekicisi teslim aldı.

Başaran Otomotiv tesislerinde Öz Nebioğulları için gerçekleştirilen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Harun Göktaş, Antalya Başaran Otomotiv Genel Müdürü Aydoğan Bayraktar, Doğuş Otomotiv Scania ve Başaran Otomotiv yetkilileri ile Öz Nebioğulları firma sahibi Erdal Çelik katıldı.

Öz Nebioğulları, Scania’yı referans alıyor

Merkezi Isparta’da olan Öz Nebioğulları yolcu taşımacılığı tecrübesinin ardından kara nakliyesine devam ederken, 19 tanesi Scania olan toplam 38 araçlık filosuna 5 adet daha Scania G 420 CA4x2HSA Damper Çekicisi ekledi. Öz Nebioğullar firmasının sahibi Erdal Çelik, Scania araçları satış sonrası hizmetlerdeki başarısından dolayı tercih ettiklerini vurguladı. Çelik, “Ağır vasıta binek araba gibi değil. Gece arıza olunca telefonun karşısında birini bulabilmek çok önemli. Diğer markalardan da çekicilerim oldu. Servis için arayınca, ‘randevu aldınız mı? Saat uygun değil’ gibi cevap alıyoruz. Zaman bazen çok önemli olabiliyor. Scania’yı tercih etmemizin başlıca nedeni servis hizmetlerindeki başarısı oluyor.” diye konuştu.

1974 yılından bu yana taahhüt sektöründe nakliye kamyonu işletmeciliği yapan ve filosuna 10 adet Scania G 420 CA4x2HSA çekici ekleyen Kadıahmetoğulları’nın kendi tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine; Doğuş Otomotiv Scania-Krone- Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel, Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Harun Göktaş, Antalya Başaran Otomotiv firma sahibi İbrahim Başaran ve Genel Müdürü Aydoğan Bayraktar, Doğuş Otomotiv Scania ve Başaran Otomotiv yetkilileri ile Kadıahmetoğulları Operasyonlar Direktörü Ahmet Ünal katıldı.

Kadıahmetoğulları Scania’yı tercih ediyor

Teslimat töreninde açıklama yapan Kadıahmetoğulları Operasyonlar Direktörü Ahmet Ünal, alt yapı, üst yapı ve inşaat işleri için agrega asfalt ve beton gibi gerekli hammaddelerin nakliyesini gerçekleştirdiklerini belirterek “Filomuzda 10 tanesi Scania G420 çekici olmak üzere 60 araç bulunuyor. Uzun kullanım ömrü konusundaki referansı ve güçlü bir 2. elinin bulunması bizi Scania almaya ikna eden başlıca nedenler oldu. Ayrıca bugün filomuza kattığımız 5 adet çekici de bulunan mikser kombinasyonu ile daha az yakıt tüketimi ve daha çok yük güvenliği elde edebileceğiz. Bu araçları hazır beton dışında da kullanabilecek olmamız bize artı avantaj sağlıyor.” dedi.

Scania-Krone-Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel ise çekici-damper ve mikser uygulamasıyla önemli bir yeniliğe imza atıldığına dikkat çekerek, “Müşterilerimizin araçları tek bir işe bağlı kalmayacak ve iş olmayınca yatmayacak. Hazır beton dışındaki nakliye işlerinde de çalışabilecek. Bu açıdan önemli bir yenilik ve avantajdır” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim