• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Shell Helix Süper Ekip, ustalardan tam not aldı

Shell Helix  Süper Ekip, ustalardan tam not aldı
Shell Helix Süper Ekip, sanayi sitelerindeki ustaları ve Bosch Car Service noktalarını ziyaret ederek, Shell Helix'in özelliklerini renkli etkinliklerle anlatıyor.

Türkiye’de ve dünyada 5 yıldır madeni yağlar pazar lideri olan* Shell’in düzenlediği Shell Helix Roadshow, bu yıl da Shell Helix kalitesini profesyonel kullanıcılarla buluşturdu. Etkinliklerin 18 Haziran – 3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ilk etabında, özel eğitimli uzmanlardan oluşan Shell Helix Süper Ekip, İstanbul Anadolu yakasındaki Kadosan, Bostancı, Ümraniye, Kartal, Sultanbeyli, Maltepe, Gebze ve Fatih oto sanayi sitelerinde bini aşkın özel servisi ziyaret etti ve motor yağı teknolojisindeki yenilikleri paylaştı. Ziyaretlerle Shell Helix’in üstün özelliklerini kapsayan kısa bir eğitim verilirken, kullanıcıların görüş ve önerileri alındı. Etkinlik boyunca servisler Shell Helix ve Ferrari işbirliğini yansıtan “Süper Araba” görselleriyle süslendi.

Shell Helix Süper Ekip, ayrıca İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Ankara, Eskişehir, Afyon, Denizli, Aydın, İzmir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Bursa şehirlerindeki 80 Bosch Car Service noktasını da ziyaret etti. Shell Madeni Yağlar ile işbirliği yapan Bosch Car Service noktalarında Shell Helix’in özellikleri, profesyonel kullanıcılara anlatıldı.

Shell Helix Roadshow kapsamında, özel servislere yönelik sektörünün ilk ve en uzun soluklu sadakat programı, yaklaşık 1600 üyeye sahip Shell Helix Professional Club’ın sağladığı cazip avantajlar ve yeni kampanyalar da kullanıcılarla paylaşıldı. 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim