• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Simit Sarayı ve SunExpress, bir ilke imza attı

Simit Sarayı ve SunExpress, bir ilke imza attı
Simit Sarayı ve SunExpress, Türkiye’de ve dünyada ilk olacak bir işbirliğine imza attı. İmzalanan anlaşma sonrasında SunExpress, Simit Sarayı’nın taze ürünlerini iç ve dış hat uçuşlarında satmaya başladı.

Simit Sarayı ve SunExpress, bir ilke imza attı

Simit Sarayı ve SunExpress, Türkiye’de ve dünyada ilk olacak bir işbirliğine imza attı. İmzalanan anlaşma sonrasında SunExpress, Simit Sarayı’nın taze ürünlerini iç ve dış hat uçuşlarında satmaya başladı.

Simit Sarayı’nın başta kaşarlı simit olmak üzere birçok ürünü bundan böyle firmanın “yerdeki” 200’ü aşkın mağazasının yanı sıra, SunExpress ile tüm Türkiye havasahasında “gökyüzünde” de simit sevdalılarına ulaştırılacak.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan SunExpress’in Üst Düzey Ticaret Direktörü (Chief Commercial Officer) Server Aydın, “Simit ve çayın Türk yemek kültüründeki yerleri tartışılmaz. Simit insanımız için vazgeçilemez bir yiyecek. SunExpress ve Simit Sarayı olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, bu sembol Türk lezzetini gökyüzüne taşıyoruz. Yaptığımız kısa bir test çalışmasında yolcularımızın simit keyiflerini uçakta da sürdürmekten çok memnun kaldıklarını tespit ettik. Simit Sarayı’nın leziz ürünlerini İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarımızdan başlayarak kısa sürede iç ve dış hat seferlerimizde yolcularımızın beğenisine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Simit Sarayı kurucusu Haluk Okutur ise “2002’de İstanbul Mecidiyeköy’de tek bir mağaza ile başlayan Simit Sarayı, 2011’de Türkiye, Avrupa, ABD ve Suudi Arabistan’da 200’den fazla mağaza ile tüketicisine Türk kültürünün bu eşşiz lezzetini ulaştırıyor. Bugüne kadar 30 şirketimizde 3.500’den fazla personelimizle hizmet veriyorduk ama sonuç itibarıyla yerdeydik. SunExpress’le yaptığımız bu işbirliği sayesinde Simit Sarayı artık gökyüzünde hizmet vermeye başladı. Simit keyfini SunExpress yolcularına da yaşatabileceğimiz için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Başlatılan işbirliği sonrasında SunExpress, Simit Sarayı’nın kaşarlı simit, sebzeli ciabatta pizza, açma sandviç, simit sandviç ve patatesli gül böreği ürünlerini iç hat uçuşlarındaki kabin içi menüsüne ekledi. Simit Sarayı’nın, SunExpress’in ikram tedarikçisi LSG SkyChefs adına ürettiği taze ürünler soğuk zincir içerisinde uçaklara teslim ediliyor ve arzu eden yolcular için ısıtılarak servis ediliyor.  SunExpress, Türkiye’de iç hatlarda Adana, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van olmak üzere 16 noktaya uçuş düzenliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim