• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Sky Airlines Ege’nin incisi Bodrum'a uçacak

Sky Airlines Ege’nin incisi Bodrum'a uçacak
Sky Airlines, 2 Mayıs’tan itibaren haftanın her günü İstanbul ve Ankara’dan Bodrum’a sefer düzenleyecek.

Sky Airlines Ege’nin incisine uçacak

Sky Airlines, 2 Mayıs’tan itibaren haftanın her günü İstanbul ve Ankara’dan Bodrum’a sefer düzenleyecek. İstanbul’daki uçuşlarını Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yapacak olan Sky Airlines, 6 Mayıs’ta ise haftanın 3 günü (cuma, cumartesi, pazar) İstanbul ve Ankara’dan Dalaman’a uçacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hat seferlerine iki yeni destinasyon daha ekleyerek toplamda 11 destinasyona ulaştı. Yolcuların konforlu seyahat etmeleri için koltuk aralarını genişleten Sky Airlines, haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Diyarbakır ve Van’a tarifeli iç hat seferleri düzenlerken, önümüzdeki günlerde de Kıbrıs ve Kayseri’ye uçmaya başlayacak.

Sky Airlines yolcularına ‘rötarsız seyahat’ ayrıcalığı sunuyor

Sky Airlines, tarifeli iç hat uçuşlarına başladığı 2 ay içinde tüm seferlerini rötarsız gerçekleştirerek misafirlerini gidecekleri noktaya tam zamanında ulaştırdı. Rötarsız seyahatleri Bodrum ve Dalaman’a da gerçekleştirecek olan Sky Airlines’ın yeni destinasyonlardaki uçuşları 59 TL’den başlayacak.

“Sky Konfor” programı ile dileyen yolculara ‘business uçma’ imkanı sağlayan Sky Airlines, diğer destinasyonlarda olduğu gibi misafirlere ücretsiz ikramda bulunacak. Ayrıca Sky Airlines, 20 kg bagaj hakkı ve ücretsiz koltuk seçimi imkanını da misafirlerine sunacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim