• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

SKY mağdurlarına Gülnartur sahip çıktı

SKY mağdurlarına Gülnartur sahip çıktı
SKY Havayollarının operasyonlarını durdurması nedeniyle mağdur olan Kazakistanlı turistlere Gülnartur sahip çıktı.
SKY Havayollarının operasyonlarını durdurması nedeniyle ,Antalya ve Kazakistan'da mağdur olan yüzlerce turiste Gülnartur sahip çıktı.
 
SKY Havayolları’nın uçuşlarını durdurmasından sonra sigorta ve bazı temanitları bulunmayan Kazak turistlerin oldukça tedirgin olduklarının hatırlatıldığını vurgulayan Gülnartur Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmailov açıklamasında şöyle dedi:
 
"Şu anda Antalya ve civarında SKY ile uçmuş yüzlerce turist var. Bunun yanında erken rezervasyon döneminde parasını ödemiş ve daha seyahata çıkmamış binlerce turist bulunuyor. Bu turistlerle ilgili hiç bir teminat yok ve ne olacakları belli değil. Bu tip olayların yaşanmasını önlememiz lazım, çünkü bu durum hepimize zarar veriyor. Biz Kazak tur operatörü Gülnar  olarak, mağdur olan tüm turistleri bir takım kolaylıklar sağlayarak uçuracağız. Konu ile ilgili tüm kamu ve özel sektör temsilcileri ile temas halindeyiz. Kazakistan'da tek yetkili olduğumuz Atlasjet ve Corendon havayolları ile haftada 50'ye yakın sefer ile icra ettiğimiz Kazakistan/Antalya uçuşlarında mağdur olan tur operatörleri ve turistlere gerek işbirliğini ve kolaylığı göstereceğiz."
 
 
360 YOLCU MAĞDUR OLDU
 
Öte yandan Sky Airlines ile daha önce anlaşma yapan ve deposite ödeyen Qualitum Tour’un yolcuları Antalya Havalimanı’nda mağdur oldu. Devreye giren Qualitum Tour ekibi ise, yolcuları Tez Tour ve Intourist in  uçağındaki boş koltuklara bindirerek Kazakistan'a gönderdi. İptal edilen uçuşta Qualitum Tour'un 360 yolcusunun bulunduğu, bunlardan 190'ının bugün gönderildiği, 170'inin ise otellere yerleştirildiği ve yarın ülkelerine gönderileceği belirtildi.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim