• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Skywards galibiyet serisine devam ediyor

Skywards galibiyet serisine devam ediyor
Emirates’in Skywards Sadakat Programı; Yılın Programı ile Lider Havayolu Ödül Programı’nı kazandı.

Skywards Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Emirates’in Skywards Sadakat Programı; Yılın Programı ile Lider Havayolu Ödül Programı’nı kazandı.

Skywards, yakın zamanda gerçekleşen World Travel Awards ödülleri’nde Orta Doğu’nun Lider Havayolu Programı olarak oy topladı. Skywards, bu prestijli ödülü 2011 Sık Seyahat Eden Yolcular Ödülleri’nde Orta Doğu, Asya ve Okyanusya bölgesinde En Kazançlı Promosyon (Emirates’in aylık mil kampanyası- Miles Accelerator), En Elit Program, En İyi Müşteri Servisi ve Yılın Genel Programı kategorilerinde aldığı dört önemli ödülün hemen ardından elde etti. Bu başarılara ek olarak, 2011 Sadakat Konferansı’nda özel Skywards Miles Accelerator ve Ortadoğu Gezi Dergisi’nde En İyi Sadakat Programı dalında iki ödül daha aldı.

Ocak 2010’da, program yapısı iş çevresini geliştirmek amacıyla ve üyelerden aldığı geri dönüş ve tavsiyelerin sonucunda genişletilen Skywards programı, üyeleri için daha modern, ödüllendirici ve kişisel bir programa dönüşürken endüstride ve daha da önemlisi üyeleri tarafından büyük beğeni topladı.

Skywards üyeliği seyahatinizi daha ödüllü ve keyifli bir hale getirmek için özel avantajlar ve ayrıcalıklar dünyasının kapılarını açıyor...

İstisnasız tüm fiyat seviyelerinde mil kazandırması, Business ve First Class için sırasıyla %75 ve %150 oranında ek bonuslar sunması ile Skywards, endüstrinin en çok ödüllendiren sadakat programı olmayı sürdürüyor. Skywards üyeleri, herhangi bir ambargo dönemi olmaksızın mil biletlerini diledikleri tarihe seçebiliyor. Ayrıca program, statü açısından Skywards Silver ve Gold statüye ulaşmak için üyelerine 13 aylık bir süre tanıyan nadir programlardan biri.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim