• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Sofistike Tasarımlarda Duvar Kağıtları

Sofistike Tasarımlarda Duvar Kağıtları
Artık her türlü yaşam alanlarımızda kafe, restoran, ofis, işyeri, çocuk odası, genç odası, oturma odası, salon, mutfak, yatak odası, oteller gibi her alanda duvar kağıtları kullanıldığını görmekteyiz.

Refah düzeyi gelişmiş olan ülkelerdeki insanların yaşam kaliteleri de artar. Ülkemizde de insanların gelir düzeyi arttıkça yaşam alanlarındaki kalitede artmaktadır.

Maalesef yap-sat tarzı çalışan ve müşteri memnuniyetinden ziyade para kazanma amacıyla inşaat yapan bazı firmalar evlerde kullandıkları ürünlerde kaliteli ürün kullanmaktan kaçmakta ve maliyetlerini düşürmeyi amaçlamaktadırlar. Unutmayın ki her duvar kağıdı aynı kalitede değildir. Bu firmadan daire satın alan ve kalitesiz duvar kağıdı kullanmak zorunda kalan aileler bir müddet sonra deforme olan, kullanılamaz hale gelen duvar kağıtları yüzünden tüm duvar kağıtlarına ön yargılı oldukları gibi çevrelerine de bu şekilde aksettirirler. Ama onların bu durumu yaşamalarının sebebi dekorasyon olarak evlerinde duvar kağıdı kullanılması değil kalitesiz duvar kağıdı kullanılmasıdır.

Dünyada kabul görmüş bir çok markayı Türkiye’ye getiren ve kendisi dışında satış yapma yetkisi bulunmayan Hanna Home firması aracılığıyla kaliteli ithal duvar kağıdı tercih edin ve ömür boyu kullanabileceğiniz ürünlerin keyfini çıkartın.

Duvar kağıtları uygulaması çok karmaşık değildir ancak bu işte de ustalık çok önemlidir. Kaliteli ustalıkla kaliteli malzemeler buluşturulursa kaliteli yaşam alanları ortaya çıkabilir.

Uygulama yapılacak alanlar pürüzsüz olmalı bu nedenle alçı ile birlikte kullanılırlar. Eğer daha öncede boyalı olan alanlara duvar kağıdı uygulanacak ise öncelikle astar çekilir daha sonra duvar kağıdı uygulaması yapılır. Islak ya da nemli alanlara kesinlikle duvar kağıdı uygulanmamalıdır.

Her renk ve kalitede duvar kağıdı üretilmeye başlanmıştır. Eskiler kötü mal alacak kadar zengin değilim derler. Eğer yaşam alanlarının kaliteli olmasını istiyorsak kullandığımız ürünlerin de ustalarımızın da kaliteli olması gerekmektedir. 3-5 günlük değil ömürlük ürünler tercih edilmelidir. Duvar kağıtları kalitesi ne kadar iyi olursa duvar kağıdı tercih eden aile sayısı da o kadar artış gösterecektir.

Duvar kağıdı kullanılan yaşam alanlarının başında en çok vakit geçirdiğimiz evlerimiz gelmektedir. Kullandığımız ev duvar kağıdı için seçim yapılırken evin tipi, konsepti, eşyaların türü ve renkleri düşünülerek bir değerlendirme yapılmalıdır. Ev duvar kağıtları dendiğinde odalara göre değişen geniş bir konsept ortaya çıkmaktadır. Misafir odaları farklı, muftak farklı, günlük kullanılan oda farklı, çocukların kullandığı odalar bebek, çocuk, genç gibi farklı modeller ile donatılmak zorundadır. Bu nedenle sadece ev için birçok farklı model ve renk seçimi yapılmalıdır.

Seçim yapmak için mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörü olan Hanna Home tüm renk ve modellerini www.hannahome.com.tr web sitesinde hizmetinize sunmuştur. Web sitesi üzerinden renk ve model seçimi yapabilir ve ürün siparişi verebilirsiniz. Aklınıza takılan konularda sitenin iletişim bölümünden irtibat kurabilirsiniz.

Ayda bir yılda bir değiştirilecek bir dekorasyon aracı değildir duvar kağıdı, ömürlük olmalıdır. Duvar kağıdının kalitesi kullanım ömrü ile doğrudan alakalıdır. Öyle duvar kağıdı modelleri değiştirmek kolay bir şey değildir. Hem ek maliyet hem de büyük zahmet gerektirir. Bu nedenle uygulamak istediğiniz duvar kağıdını çok iyi analiz etmeli, gerekirse satış uzmanından yardım talep edebilirsiniz. Kendi ürününü satmak, başka yerden almasını engellemek için beğenmediği ürünü beğendiğini söyleyerek satış yapan esnaflarla Hanna Home firmasını karıştırmıyorsunuzdur her halde. Hanna Home kendi sattığı ürünleri zaten Türkiye’de başka satan olmadığı için böyle bir endişe taşımamakta tamamen müşteri memnuniyetini amaçlamaktadır.

 

DUVAR KAĞITLARININ TEMİZLİĞİ

Yaşam alanlarınıza uygulanan duvar kağıtlarının temizliği genelde temiz deterjansız su ve yumuşak bezlerle yapılmaktadır ancak temizlik ürünün kalitesine ve desen yoğunluğuna göre değişiklik gösterebildiği için temizlik yaparken mutlaka ürün ambalajında bulunan temizlik talimatlara uyulması gerekir. Temizlik ıslak bezle yapılmışsa mutlaka kurulamak gerekmektedir.

Eşya değişikliği ya da küçük çocukların oyunları esnasında zarar gören duvar kağıdınız için hiç endişelenmeyin. Yedek olarak sakladığınız duvar kağıdından kopan parça ile aynı ebatta ve desende parçayı keserek duvarda oluşan boşluğa uygulamanız yeterlidir.

KALİTENİN ADRESİ HANNA HOME

Dünyada en çok tercih edilen, Rasch, Sırpı, Armani/Casa, Rasch Textıl, Hannatelier, Design ID, Norwall, Sellers&Josephson, Ascot, Artworks gibi markaların, en şık ve kaliteli ürünlerini ayağınıza getiren Hanna Home ile sizde yaşam alanlarınıza fark katabilirsiniz. Zengin ürün çeşitleri için www.hannahome.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim