• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

SOLOTÜRK'ün provası yoğun ilgi gördü

SOLOTÜRK'ün provası yoğun ilgi gördü
Manisa’da, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi Günü gösteri yapacak olan SOLOTÜRK ekibi Manisa semalarında gösterinin provasını yaptı.

Manisa’da, 42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi Günü gösteri yapacak olan SOLOTÜRK ekibi Manisa semalarında gösterinin provasını yaptı. Meraklı gözlerle provayı izleyen vatandaşlar Solo Türk’le her zaman gurur duyduklarını belirtti.

SOLOTÜRK ekibinin provası öncesinde Şehzadeler Belediyesi vatandaşlara SMS atarak prova hakkında bilgi verdi. Uçakların alçak uçuş sırasında yüksek ses çıkaracağını ve endişeye gerek olmadığı belirtilen mesaj sonrası Manisalılar da ellerindeki telefonlarla SOLOTÜRK’ün provasını görüntüledi.

Manisa Cumhuriyet Meydanında provayı dikkatle izleyen vatandaşlardan Murat Kaygas daha önce SOLOTÜRK gösterilerini izlediğini belirterek, “Cumartesi günü yapılacak olan gösteriyi kaçırmayacağım. Mutlaka izleyeceğim. Daha önce İzmir’de de Ankara’da da seyrettim ama şuandaki uçuşlar seyrettiklerimi gibi değil baya yukarıdan gidiyorlar. Daha önce hep alçak uçuşlarını izlemiştim. İnşallah sonunda güzel bir gösteri yaparlar onu bekliyoruz” derken, Aytekin Taşçı isimli vatandaş da şunları söyledi: “En başta Allah’a emanet olsunlar. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Göğsümüzü gerçekten kabartıyorlar. Tek kelimeyle muhteşem.”

Yaklaşık 20 dakika süren provanın ardından SOLOTÜRK ekibi Manisa semalarından uzaklaştı. SOLOTÜRK ekibi 21 Nisan Cumartesi Günü saat 15.00’da Manisa Fuar Alanında Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gösteri uçuşu yapacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim