• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

SunExpress ile Antalya-Paris uçuşları başladı

SunExpress ile Antalya-Paris uçuşları başladı
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2020 kış sezonunda Antalya- Avrupa uçuşlarına Dünyanın en romantik şehri Paris’i ekledi.

Kış tarifesi kapsamında Antalya’dan Anadolu ve Avrupa şehirlerine frekans artışı da sunan SunExpress, havacılık ve turizmde 30. yılında Antalyanın ana taşıyıcısı olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Antalya’yı hem iç hem dış hatlarda direkt tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, 2020 kış tarifesi kapsamında iç hatlarda Antalyadan İzmire uçuş sayısını günde 4’e, Adanaya günde 2’ye, Trabzon ve Samsuna ise haftada 3’e çıkardı. Ayrıca Diyarbakır ve Van’a günlük uçuşlarını sürdüren havayolu, haftanın 6 günü de Gaziantep’e sefer düzenliyor.

Dış hatlarda ise Antalyadan Düsseldorf, Frankfurt ve Münih’e günlük uçuşlarını arttıran SunExpress, Avusturyanın başkenti Viyanaya uçuş sayısını haftada 6 sefere kadar çıkarıyor. Antalya kalkışlı Basel ve Zürih destinasyonlarına cazip hafta sonu uçuşları sunan havayolu, bu kış, Antalya uçuşlarına Dünyanın en popüler turizm başkentlerinden Paris’i de ekliyor. Ayrıca havayolu, Şubat ayından itibaren haftada 2 kez Kopenhag’a ve Brüksel’e, Mart ayından itibaren ise Stockholm’e haftada 1 kez sefer sunacak.

Ocak ayında Polonya’nın Gdańsk şehrine yeniden uçmaya başlayan SunExpress, bu kış ilk kez Legoland’e ev sahipliği yaparak özellikle çocuklu ailelerin beğenisini kazanan Billund’u da Antalya kalkışlı uçuşlarına ekliyor. SunExpress ile Billund uçuşları 9 Şubat itibariyle her Pazar günü gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim