• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tailwind, WTM Africa’da yer aldı

Tailwind, WTM Africa’da yer aldı
Uluslararası havacılık fuarlarına katılarak marka değerini güçlendirmeyi hedefleyen Tailwind Havayolları, önemli iş birlikleri için Asya ve Latin Amerika’dan sonra şimdi de rotayı Güney Afrika’ya çevirdi.

Uluslararası havacılık fuarlarına katılarak marka değerini güçlendirmeyi hedefleyen Tailwind Havayolları, önemli iş birlikleri için Asya ve Latin Amerika’dan sonra şimdi de rotayı Güney Afrika’ya çevirdi. 2018 Yılı itibariyle Singapur’da Aviation Festival Asia’ya ve Sao Paulo’da WTM Latin America’ya katılan Tailwind Havayolları, 18 ile 20 Nisan tarihleri arasında Güney Afrika’nın incisi Cape Town’da gerçekleşen WTM Africa’da yer aldı.

Avrupa’nın birçok noktasından ve yakın doğu ülkelerinden Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, Cape Town’da düzenlenen WTM Africa’da yer aldı. Ağırlıklı olarak turistik charter yolcu taşımacılığı yapan Tailwind Havayolları, katıldığı fuarda Güney Afrika’da faaliyet gösteren havayolu şirketlerinin yetkilileri ile önemli temaslarda bulundu.

2014 yılından bu yana düzenlenen WTM Africa, 18-20 Nisan tarihlerinde Cape Town’da ziyaretçilerini ağırladı. Sektörün önde gelen şirketlerini ve üst düzey yetkililerini bir araya toplayan etkinlikte stant açan Tailwind Havayolları, iş alanını genişletme planlarında önemli yer tutan Afrika ülkeleriyle iş birliğini geliştirmek için verimli bağlantılar kurdu.

Katılımcılara yeni iş birlikleri fırsatı sunan WTM Africa hakkında Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan şunları söyledi. “WTM Africa fuarı, havacılık özelinde Afrika kıtasında düzenlenen geniş kapsamlı ve önemli etkinliklerden biri. Afrika kıtası, havayolu ile taşımacılık yapılmasına çok ihtiyaç duyulan bir coğrafya, dolayısıyla potansiyel wet lease iş birlikleri Türk firmaları için de fırsat anlamına geliyor. Tailwind Havayolları olarak, katıldığımız WTM Africa’da yeni bağlantılar kurarak uçuşlarımızı arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

wtm2.jpgwtm.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim