• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

TAV Airport Hotel yükselen trend oluyor

TAV Airport Hotel yükselen trend oluyor
Havalimanlarında yiyecek içecek servisi sunan BTA Catering’in Atatürk Havalimanı’nda işlettiği TAV Airport Hotel; nitelikli teknik ekipmanlarla donatılmış, farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları ve benzersiz lokasyonu ile şirket toplantılar
Tav Airport Otel'de yok yok...
 
Havalimanlarında yiyecek içecek servisi sunan BTA Catering’in Atatürk Havalimanı’nda işlettiği TAV Airport Hotel; nitelikli teknik ekipmanlarla donatılmış, farklı büyüklüklerdeki toplantı salonları ve benzersiz lokasyonu ile şirket toplantılarının yükselen trendi oluyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan ve 2004 yılından itibaren BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel; uygun toplantı salonları, donanımlı teknik alt yapısı ve kalifiye personelleri ile şirket, bayii toplantıları, eğitim veya motivasyon çalışmaları profesyonel bir şekilde uluslararası standartlarda gerçekleştirerek iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor.


Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli TAV Airport Hotel, çağdaş tasarım ile geleneksel şıklık birleştirilerek dizayn edilen ve istenildiğinde separatörleri açılarak 270 metrekarelik tek büyük salon olarak da kullanılabilen üç farklı büyüklükteki toplantı salonunu ve VIP toplantılar için özel olarak tasarlanan “Executive Toplantı Salonu” ile iş dünyasının seçkin misafirlerini ağırlıyor.
Şirket yemeklerinden toplantılara, eğitimlerden sempozyumlara kadar çok çeşitli organizasyonlar için uygun salonları ile dikkat çeken TAV Airport Hotel, Atatürk Havalimanı içinde yer alan mükemmel destinasyonu ile de misafirler için vazgeçilmez bir adres! Otel misafirleri, Atatürk Havalimanı’nın iç ve dış hatlarına geçişte ücretsiz olarak shuttle servisinden faydalanarak uçaklarına zamanında yetişebiliyor. Ayrıca TAV Airport Hotel, uçuşu bulanan otel misafirlerine, resepsiyondan veya terminalden check-in işlemlerini online olarak gerçekleştirebilme imkanı da sunuyor.


İş dünyasının yükselen trendi olan TAV Airport Hotel, aynı zamanda modern tasarım anlayışının hakim olduğu konforlu odalarıyla da konuklarını cezbediyor. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan günlük ve saatlik konaklama imkanı sunan 131 odası ile TAV Airport Hotel 2 adet engelli odası, 2 adet bağlantılı oda, 4 adet Suit oda ve 2 adet köşe odasıyla farklı ihtayaçlara da cevap vermek üzere tasarlandı. Özellikle uzun aktarma saatleri arasında dinlenmek ve havalimanında sakin vakit geçirmek isteyen misafirler için ideal bir hizmet de sunan TAV airport Hotel, uluslararası transit uçuş yolculara, uçuş öncesinde ve aktarmalı uçuşlarda saatlik konaklama olanağı da sağlıyor.


TAV Airport Hotel’in zengin menüsüyle keyifli anlar…
TAV Airport Hotel her zevke ve damak tadına uygun restoran ve barları, en teknolojik egzersiz aletleriyle donatılmış sağlık kulübü ile de tercih ediliyor. Apron manzaralı Restaurant’ta şık masalarda seçkin menülerden seçkiler yer alırken Kokpit Bar’ın nezih atmosferinde de hafif atıştırmalıklar beğeniye sunuluyor. .

Ünlü isimlerin de tercihi TAV Airport Hotel!
 
Tüm dünyada albüm satış rekorları kıran Pussy Cat Dolls, başarılı oyuncu Kevin Costner, efsanevi futbolcu Maradona ve Gana Kralı Mama Odi Bah Grogo gibi önemli isimleri ağarlayan TAV Airport Hotel’in konforlu odalarında, misafirlere havalimanındaki uçuş bilgi monitorüne bakıp uçuşlarını planlama imkanı da sunuluyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim