• BIST 9793.88
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

TAV Passport Kart 1'nci yaşını kutladı

TAV Passport Kart 1'nci yaşını kutladı
Yolculara havalimanı girişinden itibaren, hızlı işlem ayrıcalıkları sağlayan ve seyahate ilişkin tüm detayları, tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan TAV Passport Kart, 1. yılını verdiği özel bir davetle Park Şamdan'da kutladı.

TAV Passport Kart 1'nci yaşını kutladı

TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren, hızlı işlem ayrıcalıkları sağlayan ve seyahate ilişkin tüm detayları, tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan TAV Passport Kart, 1. yılını verdiği özel bir davetle Park Şamdan'da kutladı.

İş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü konukların katıldığı davette konuşan TAV İşletme Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, "Yaz aylarıyla birlikte hava trafiği yoğunlaşırken, TAV Havalimanları'nın küresel ölçekte edindiği deneyimin bir sonucu olarak, milyonlarca yolcuyu hızlı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetle karşılamaya devam ediyoruz. TAV Passport bir yılda 4500 üyeye ulaştı. Üyelerimizin özellikle sıklıkla kullandıkları hizmetlerimizi değerlendirerek sürekli geliştiriyoruz. Aynı zamanda üyelerimize başka nasıl avantajlar sağlayıp seyahatlerini daha da keyifli hale getirebiliriz diye çalışıyoruz. Üyelerimizle birlikte büyük bir ailenin fertleri olduğumuz bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen TAV Passport Kart ile havalimanlarına özel girişlerden giriş yapan yolcular, güvenlik geçişlerinde zaman kazanıyor. Check-in yaptırırken anlaşmalı havayollarının Business Class kontuarlarını kullanabiliyor. TAV Passport Kart avantajları arasında kendi aracı ile gelenlere 30 gün ücretsiz otopark ve dileyenlere vale servisi de bulunuyor.

TAV Passport Kart Türkiye'de İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar'da, Gürcistan'da Tiflis ve Batum Havalimanlarında, Tunus'ta Enfidha Havalimanı, Makedonya'da Üsküp Alexander The Great ve Ohrid St. Paul the Apostle Havalimanları'nda geçerli.

Esra SARIKEÇE - Mithat ÇATAN - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim