• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

TAV Passport Kart sekizinci yılını sürprizlerle kutluyor

TAV Passport Kart sekizinci yılını sürprizlerle kutluyor
Yolculara havalimanında hız ve konforu bir arada sunan TAV Passport Kart, 8'inci yılını üyeleri için özel sürprizlerle kutluyor.

TAV Havalimanları Holding'den yapılan açıklamaya göre, holdingin havacılık dışı gelirlerini yöneten iştiraklerinden biri olan TAV İşletme Hizmetleri AŞ markası olan TAV Passport Kart, 8 yıllık üyelerine çeşitli hediyelerle dolu bir dünyanın kapılarını açıyor.

TAV Passport Kart, programın başladığı 2010 yılından bu yana havalimanında geçirdikleri zamanı keyifli birer deneyime dönüştüren üyelerini "Yıldızlı Kart" ayrıcalıkları ile ödüllendiriyor.

Yıldızlı Kart'ın sürprizleri arasında, klasik kartın hali hazırdaki ayrıcalıklarına ilaveten, üyelerin sevdiklerine hediye edebilecekleri 6 aylık 1 adet TAV Passport Kart, 2 adet yurt dışı harç pulu ile Dry Corner'den ayda 2 adet takım elbise veya muadili organik kuru temizleme hizmetlerinden ücretsiz; diğer hizmetlerinden ise yüzde 20 indirimli yararlanma hakkı bulunuyor.

Programda 8 yıldır yer alan üyelere verilecek yıldızlı TAV Passport Kart ile 6 ay boyunca bir kişi ve misafirleri, 0-18 yaş çocukları ile Sabiha Gökçen dahil, İstanbul Atatürk, İzmir Andan Menderes, Ankara Esenboğa, ve Bodrum Milas havalimanlarında 4 adet "fast track" ile 4 adet özel yolcu salonu kullanımının yanı sıra anlaşmalı havayollarının "business check-in" kontuarlarından işlem yapabilecek, ring hizmetini kullanabilecek, araç kiralama, havalimanı restoran ve kafeleri ile "duty free" kasalarındaki indirimlerden yararlanabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim