• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

TBMM'den bir komisyon TUSAŞ’ı inceledi

TBMM'den bir komisyon TUSAŞ’ı inceledi
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal ve beraberindeki komisyon üyeleri Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Anonim Şirketi’nde (TUSAŞ) incelemelerde bulundu.

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal ve beraberindeki komisyon üyelerine TUSAŞ tesislerinde Genel Müdür Muharrem Dörtkaşlı tarafından brifing verildi. Brifingden önce gazetecilere açıklamalarda bulunan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, TBMM Milli Savunma Komisyonu olarak Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı ile yaptıkları ortak program çerçevesinde bazı tesislerde incelemelerde bulunduklarını söyledi. Komisyon olarak geçen ay Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN’a bir gezide bulunduklarını ifade eden Köksal, bugün de TUSAŞ tesislerinde bir inceleme ve gezide bulunacaklarını kaydetti. Çalışmaların her ay bir ünite olmak üzere devam edeceğini ifade eden Köksal, bu çalışmaların sonunda geniş bir geziyi tamamlamış olacaklarının altını çizdi.
 
TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaya ise yaptığı konuşmada, komisyon üyelerini TUSAŞ tesislerinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Amaçların komisyon üyelerine TUSAŞ’ın geldiği noktaya göstermek olduğunu kaydeden Kaya, komisyon üyelerine tesislerde yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgilerin aktarılacağını söyledi.
 
Konuşmaların ardından TUSAŞ Genel Müdürü Dörtkaşlı komisyon üyelerine verdiği brifingde tesislerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim