• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

TCDD'nin 5 taşınmazına 13 teklif geldi

TCDD'nin 5 taşınmazına 13 teklif geldi
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün (TCDD) 5 taşınmazına 13, Maliye Hazinesi'nin 5 taşınmazına 15 teklif geldi. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün bir taşınmazına ise 2 firma teklif verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesine ait çeşitli illerde bulunan taşınmazlarının özelleştirilmesi amacıyla açılan ihaleye son teklif vermenin dün itibariyle sona erdiği belirtilerek tekliflerle ilgili şu bilgiler verildi:

DMO İzmir/Konak Taşınmazı'na "Nail Özkardeş, SOM Alçı Maden Sanayi A.Ş., MİDEK İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., GÜR-TEM Madencilik Turizm ve Ticaret Ltd. Şti." teklif verdi.

-TCDD TAŞINMAZLARINA 13 TEKLİF GELDİ-

TCDD Mersin/Tarsus Kemalpaşa Taşınmazına "Sedat Demirel, OCAK Ticaret Meşrubat Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ltd. Şti." firmaları Balıkesir/Akçay Taşınmazına, Ali Sami Akkaş ve SİDE İnşaat Kolektif Şirketi, İstanbul/Başakşehir Taşınmazına SOM Alçı Maden Sanayi A.Ş., MİDEK İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., MEZ Motorlu Araçlar Pazarlama Ticaret ve San. Ltd. Şti. Balıkesir/Akçay (Lojman) Taşınmazlarına, Levent Şirin, Ali Sami Akkaş, İsmail Eskihoran Zonguldak/Merkez Karaelmas Taşınmazlarına, Firdevs Özel Eğitim İşletmeleri Basın Yayın Turizm Ajans Gıda ve Taşımacılık A. Ş. ve Asır Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketinden teklif geldi.

-MALİYE HAZİNESİ TAŞINMAZLARINA 15 TEKLİF GELDİ-

Maliye Hazinesi Muğla Bodrum Konacık Köyü 1914 Parsel No'lu Taşınmazına, Göçtaş Turizm Restorasyon ve Yatırım A.Ş., Akba İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti., Muğla/Bodrum Konacık Köyü 1916 Parsel No'lu Taşınmazına, Göçtaş Turizm Restorasyon ve Yatırım A.Ş., Akba İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti., İstanbul/Maltepe Taşınmazına Elginkan Holding A.Ş., Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., Gür-Tem Madencilik Turizm ve Ticaret Ltd. Şti., Mutluhan Holding A.Ş. Aydın DidimTaşınmazına (Turizm Tesis Alanı/Tatil Köyü) Bazmer Turizm Ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., Som Alçı Maden Sanayi A.Ş., Hoşcan Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Aydın/DidimTaşınmazına (Günübirlik Turizm Tesis Alanı) Adakale Turizm Otelcilik A.Ş., Veysel Ay, Hoşcan Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi teklif verdi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim