• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Teröristbaşı, Kıyı Emniyeti'ne imza attı!

Teröristbaşı, Kıyı Emniyeti'ne imza attı!
BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, 23 Şubat günü Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmede günün anısına imza aldı. Öcalan'ın imza attığı kağıt, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü logolu bloknot dikkat çekti.

TERÖRİSTBAŞI ABDULLAH ÖCALAN, KIYI EMNİYETİ LOGOLO BLOKNOTA İMZA ATTI

BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, 23 Şubat günü Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmede günün anısına imza aldı. Öcalan'ın imza attığı kağıt, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü logolu bloknot dikkat çekti.

Adalet Bakanlığı'nın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Kıyı Emniyeti-4 acil müdahale botu, 23 Şubat günüBDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i, bebek katili ve terörist Abdullah Öcalan ile görüşmeleri için İmralı Adası'na götürdü.

Görüşmenin ardından heyette bulunanlar İstanbul ve Ankara'da yaptıkları toplantılarda görüşmenin detaylarını BDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak ile paylaştı. Heyette yer alanlardan BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, İmralı'ya gidiş sürecini ve orada yaşadıklarını ilk defa Dicle Haber Ajansı'ndan Alper Atalay'a anlattı. Pervin Buldan'ın açıklamaları arasında en çok dikkat çeken ayrıntı ise Öcalan'dan aldığı imzaydı..

İşte Buldan'ın o açıklamaları

ÖCALAN İMZA VERDİ

2 saatlik görüşmenin sonunda biz ve MİT yetkilisi ayağa kalktık ben 'Size ait bir şey almak istiyorum' diye sordum. Etrafına ve masaya baktı 'Size bir kalem verebilirim' dedi. Ama sonra 'Size kalem verebilirim, ama ben daha sonra yetkili ile kalıp yazı yazacağım. Peki nasıl yapacağım' diye sordu. MİT görevlisi araya girdi 'Siz kaleminizi verin ben size veririm' dedi. Kalemi elime verdi sonra tekrar aldı. 'Kalemle birlikte sana bir şey imzalayalım' dedi. Ben de elimde not kağıtlarım vardı onlardan birisini verdim. Boş bir kağıda 'Sevgi ve saygılarımla Abdullah Öcalan' yazdı ve imzaladı.

TERÖRİSTLERİN VEKİLLERİNE ASLAN DEDE EŞLİK ETTİ

Kıyı Emniyeti - 4 botunda bulunan BDP'li vekillere, İmralı Adası'na giderken seyahat süresi boyunca Kıyı Emniyeti Daire Başkanı Aslan Dede'nin eşlik ettiği öğrenildi.

Abdullah Öcalan'ın imzaladığı bloknotun, baş tarafında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın logosu bulunurken, diğer köşesinde ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün logosu yer alıyor.

Bloknot'un ortasında ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün ingilizce internet sitesi www.coastalsafety.gov.tr yazısı bulunuyor.

BEBEK KATİLİNİN İMZALADIĞI BLOKNOT

abdullahocalan_kiyiemniyeti.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim