• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

TGS Eğitim'e “e-Learning Eğitim” yetkisi

TGS Eğitim'e “e-Learning Eğitim” yetkisi
Türkiye’nin öncü yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden (SHGM) “e-Learning” eğitim verme yetkisi aldı.

TGS Eğitim Akademisi, “e-Learning Eğitim” yetkisi aldı

Türkiye’nin öncü yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), 29 Mart 2012 tarihi itibarıyla Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden (SHGM) “e-Learning” eğitim verme yetkisi aldı.

Eğitim Akademisi 2012 yılı başında faaliyete geçen şirket, bu yetkiyle birlikte personelin alması gereken “Engelli Yolcuların İşlemleri ve Transferi”, “Ramp Emniyeti ve Apron Kuralları” gibi bazı temel eğitimler, sanal ortamda oluşturulan sınıflarda verebilecek.

Türkiye’nin 6 büyük istasyonunda hizmet veren TGS’nin, 6 bin 500 personeline temel havacılık eğitimlerinin yanı sıra ihtisas gerektiren bazı eğitimleri de ‘uzaktan öğrenme’ yoluyla sağlanacağını belirten Eğitim ve
İnsan Kaynakları Müdürü Metin Marangoz, e-Learning eğitim verme yetkisini almak için SHGM’ye 2 Ocak 2012 tarihinde başvuru yaptık ve müdürlüğümüzde görevli arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları sayesinde kısa sürede olumlu cevap aldık. Bu yetkiyle daha az enerji sarf ederek, daha çok verim alacağız ve personelimizin eğitimlerini devam ettirmiş olacağız” dedi.

“Hem zamandan hem işgücünden tasarruf”

Apron Hizmetleri’nde ve Yolcu Hizmetleri’nde görev yapan personele uzaktan eğitim verme imkânı sağlayan yetkiyle zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlanacağını belirten Metin Marangoz şunları söyledi: “Eğitim süresi kısalarak, personelimizin konsantrasyon ve motivasyon sorunları da ortadan kalkacak. Böylelikle hem başarı oranı artacak hem de personelimizin operasyondan uzun süre ayrı kalmaması sağlanacaktır. Örneğin 16 gün süren zorunlu bir eğitim 9 günde, 12 gün güren bir başka eğitim ise 2 günde verilebilecektir”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim