• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

TGS’lilerden Kızılay’a taze kan bağışı

TGS’lilerden Kızılay’a taze kan bağışı
Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services’ in (TGS) İstanbul Sabiha Gökçen İstasyonu (SAW) personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

TGS’ den Kızılay’ a taze kan

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services’ in (TGS) İstanbul Sabiha Gökçen İstasyonu (SAW) personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Beş sağlık görevlisinin hazır bulunduğu ve 125 TGS’ linin kan verdiği kampanya sonrası Kızılay yetkilileri, “Merkezi yerlerde kan bağışı için kurduğumuz çadırlarda ortalama donör sayısı 25 civarında. Ama sadece TGS iki günde bu rakamı katladı. Onlara çok teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. Bağış fikrini ortaya atan ve hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf eden SAW Yolcu Hizmetleri Müdürü Ebru Öz Omaçer, “Ben sık sık kan bağışında bulunuyorum ve böylesine güzel bir işe personelimizin de ortak olmasını istedim. Başmüdürümüzün de katkılarıyla böyle bir bağış kampanyası başlattığımız için çok mutluyum” dedi.

“TGS, Kızılay’ ın gönüllü kan bankası olacak”

125 TGS’ linin kan verdiği bağış kampanyasında yolculardan, basınçla ilgili herhangi bir sağlık problemiyle karşılaşmamaları için kan alınmazken bir gelen yolcu ile farklı firmalardan da 15 kişi kan bağışında bulundu. TGS’ nin SAW İstasyonu Başmüdürü Metin Esat Erensoy ise en geç 6 ayda bir bu kampanyayı yineleyeceklerini söylerken, TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik de şirketin hizmet verdiği tüm istasyonlara kan bağışında bulunmaları yönünde çağrı yaptı. Özçelik, “TGS, Kızılay’ ımızın gönüllü kan bankası olmalı. 6 bine yakın personelimizin sağlık durumu elverdiğince bu kampanyaya sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim