• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

THY Batman-Ankara seferine başlıyor

THY Batman-Ankara seferine başlıyor
1 Haziran itibariyle Türk Hava Yolları(THY) her gün Batman’dan Ankara’ya 2 İstanbul’a 2 uçuş seferinin başlatılacağını bildirdi. Her iki ilden de Batman’a 2’şer uçuşların yapılacağı kaydedildi...

1 Haziran itibariyle tadilata girecek olan Diyarbakır Havalimanı'nın Ankara ve İstanbul uçuşları Batman Havalimanı'na yönlendirildi.

BATMAN İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

THY Batman Satış Müdürü Ferhat Yerti, konuyla ilgili olarak Bozooğulları oteli toplantı salonunda kentin yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Batman olarak yeni bir sürece girdiklerini belirten Yerti, THY olarak uçuşlarımızı yüzde yüz arttırdık. Uçuşlarımızı ikiden dörde çıkarttık. Diyarbakır’ın tadilatından sonra uçuşların Batman’da kalması için neler yapılması gerekiyor onlar üzerinde çalışmalarımız var. Batman’da uçaklarımızı doldurursak uçuş sayısını yükselte biliriz. Bu sayede THY ve Batman kazanacak. Batman için yeni bir dönem başlıyor” dedi.

BASINA İNDİRİM İÇİN TALEPTE BULUNACAĞIZ

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden alınmış Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler için daha önce THY yüzde elli indirimler uygulandığını ve bu indirimlerin neden kaldırıldı sorusu üzerine THY Batman Satış Müdürü Ferhat Yerti, talebi dikkate alacaklarını ve gerekli yerlere ileteceklerini söyledi.

KENTTEN 16 UÇAK KALKACAK

Türk Hava Yolları Batman’dan Ankara ve İstanbul’a günde ikişer uçak kaldıracak. 1 Haziran itibariyle Batman Havaalanı'ndan THY’nin yanı sıra Pegasus, Onur Air, Sun Ekspres ve Anadolu Jet hava şirketleri de uçuşlar gerçekleştirecek. Ankara ve İstanbul'a ek olarak İzmir ve Antalya uçuşlarının başlayacağı da bildirilirken Batman’da toplam 16 uçuk havalanacağı öğrenildi. THY’nin uçuş saatleri şöyle: Batman Ankara: 11.20 – 16.05, Ankara Batman 09.15–14.00, Batman İstanbul: 16.50–22.15, İstanbul Batman: 14.00–19.30.

BATMAN İLK SİNAVINI VERMEYE HAZIRLANIYOR

Diyarbakır Havaalanı'nın bakım onarıma girmesinin ardından, uçak seferlerinin Batman Havaalanı'na kaydırılması halinde, Türkiye'deki en güzel havayolu terminalleri arasında bulunan Batman Havaalanı Terminali devasa binasıyla ilk sınavını vermiş olacak. 29 Ağustos 2010 tarihinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından açılışı görkemli bir şeklide gerçekleştirilen havaalanı terminali, 50 milyonluk devasa binasıyla Diyarbakır uçuşlarını rahatlıkla kaldırabilecek kapasiteye sahip. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim