• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

THY, bu kez çalışanların reklamını yapacak

THY, bu kez çalışanların reklamını yapacak
Ünlü futbol klüplerine yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla dikkat çeken THY, bu kez çalışanlarının reklamını yapacak.

THY, personelinin reklamını yapacak

Ünlü futbol klüplerine yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla dikkat çeken THY, bu kez çalışanlarının reklamını yapacak. Hostes ve pilotlar başta olmak üzere personelin küçük fotoğrafları belirlenen bir uçağın gövdesine yapıştırılacak.

Türk Hava Yolları (THY), çalışanlarına dünyada benzeri görülmemiş sürprize hazırlanıyor. Şirket, filodaki uçağın üzerine tüm çalışanlarının fotoğraflarını yapıştırarak, personeline duyduğu güveni ve memnuniyeti göstermeyi amaçlıyor.

THY yönetimi, dünya genelinde tanınan marka haline gelmesinde büyük katkı sağlayan personelini unutmadı. Yurtiçi ve yurtdışındaki sponsorluk anlaşmalarıyla dikkat çeken şirket, çalışanlarına yapacağı anlamlı jestle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. THY yönetiminin aldığı kararla, filodaki dar gövdeli uçağın üzerine tüm çalışanların fotoğrafları konulacak. Daha önce sponsor olduğu dünya devi İspanyol Barcelona ve İngiliz Manchester United futbol takımlarının amblemleri ve futbolcularının resimleriyle boyanan uçaklardan sonra, bu sefer THY çalışanlarının resimlerini taşıyan uçak görücüye çıkacak. Bu amaçla bir süre önce çalışanların çekilen resimleri uçak üzerine yapıştırılacak. İleride hukukî sorun çıkmaması amacıyla, çalışanlardan fotoğraflarının kullanılması amacıyla da izin alınıyor.

THY yönetimi, çalışanlarına bir başka sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor. Üzerinde çalışan projede, THY çalışanları, ellerinde THY amblemli topu tutarak çektirecekleri fotoğraflarla, kurum içi iletişim dergisi 'empathy' adlı dergiye konuk olacak. Dergide yayınlanacak fotoğrafların sahipleri için de, hazırlanan özel baskılı empathy dergisi hediye edilecek.

GÜCÜMÜZÜ PERSONELİMİZDEN ALIYORUZ

THY yetkilileri, son sekiz yılda şirketin inanılmaz büyüme kaydettiğini ifade ederek, ciddi yatırımlara imza atan THY'nin, en büyük gücünü çalışanlardan aldığını söyledi. Büyük özveriyle şirketi dünyada tanınan marka haline getiren çalışanlara jest yapma düşüncesiyle proje hazırladıklarını belirten yetkililer, "Çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz de onlarla gurur duyuyoruz. Çalışanlarımızın fotoğraflarını dar gövdeli bir uçağın üzerine yapıştırarak onlarla ne kadar gurur duyduğumuzu herkese göstermek istiyoruz." dedi. Bu arada THY, İngiltere'nin Londra kentinde oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi Barcelona'nın futbolcularını taşıyacak TC-JJI kuyruk tescilli 'Ege' isimli uçağını İspanyol takımının renklerine boyadı. Daha önce TC-JGY kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi 'Manavgat' ve TC-JJB kuyruk tescilli Boeing 777-300 tipi uçaklarını Barcelona renkleriyle giydiren şirket, üçüncü uçağını da Barcelona'nın renklerine boyadı. TC-JJI kuyruk tescilli Boeing 777-300 tipi 'Ege' isimli uçağı, THY Teknik'in İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki hangarında bordo-mavi renklerle giydirilmeye başlandı. Barcelona ile Manchester United arasındaki Şampiyonlar Ligi Finali, 28 Mayıs Cumartesi Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak. Büyük final Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak.

Büyük uçak Şampiyon Barcelona ile renklendi

Türk Hava Yolları (THY), 2 gün sonra Manchester United ile Barcelona takımları arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçı için Boeing 777 tipi "Ege" uçağına Barcelona renklerini giydirdi. Barcelona takımının futbolcu aileleri, bugün bu uçakla İngiltere'ye taşınacak. Manchester United ve Barcelona takımlarının sponsoru olan THY, Londra'da 28 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçına Barcelona futbolcularının ailelerini götürmek için en büyük uçaklarından birisi olan TC-JJI kuyruk tescilli Boeing 777 tipi "Ege" isimli uçağına THY Teknik AŞ hangarında takımın renklerini giydirdi. Uçak, maçın ardından futbolcu ve yakınlarını alarak Londra'dan Barcelona'ya getirecek. Bu arada THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha önce Londra'ya THY uçağıyla götürüleceği açıklanan Barcelona futbol takımı, İzlanda'daki Grimsvötn Yanardağı'ndan çıkan kül bulutundan dolayı riske girmemek için önceki gün başka bir uçakla Londra'ya gitti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim