• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

'THY büyümeyi sürdürecek'

'THY büyümeyi sürdürecek'
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, "Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı karlılıkta iyi bir yıldı. Bu yıl da böyle olacağını düşünüyoruz." dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı karlılıkta iyi bir yıldı. Bu yıl da böyle olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda büyük beklentilere girmeden ve büyük konuşmadan işimizi doğru yapmaya çalışıyoruz" dedi.

2016 yılı beklentileri ve sektöre ilişkin gelişmeleri değerlendiren Aycı, 2015 yılının çok zorlu bir yıl olarak geride bırakıldığını ifade etti.

2016 yılının tüm sektörler açısından beklentiler dahilinde pozitif başladığını belirten Aycı, ancak son yaşanan gelişmeler nedeniyle 2016 yılı beklentilerinin çok daha fazla olumlu olamadığını kaydetti.

Aycı, şu ana kadar geçen zamanın 2015'ten farksız olmadığını dile getirerek, "Her zorlukta bir kolaylık vardır. Bizim de bu zorluklara karşı alacağımız tedbirlerimiz ve B planımız var. 2015 yılı gibi zorlu bir yılı nasıl başarıyla kapattıysak, 2016 yılını da öyle kapatabilmek için tüm çalışma arkadaşlarımızla, iş ortaklarımızla, yönetim kurulumuzla ve genel müdürlüğümüzle planlayarak, çalışarak başarıya adım atacağız" diye konuştu.

Bu yıl yeni hatlar açmayı sürdürecekleri bilgisini veren Aycı, "Açacağımız destinasyonlar arasında Havana, Hanoi ve Bogota'nın yanı sıra Ivan Franko gibi yerler var. Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı karlılıkta iyi bir yıldı. Bu yıl da böyle olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda büyük beklentilere girmeden ve büyük konuşmadan işimizi doğru yapmaya çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim