• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

THY, dev markalarla iş birliği yaptı

THY, dev markalarla iş birliği yaptı
THY'nin yolcu sadakat programı Miles&Smiles kapsamında bazı markalar ile güç birliğine gittiği kampanyasının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Türk Hava Yolları (THY) yolcu sadakat programı Miles&Smiles kapsamında bazı markalar ile güç birliğine gitti.

Yeşilköy'deki genel müdürlük binasında yapılan tanıtım toplantısında konuşan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, kendi sektöründe lider markalarıyla Garanti Bankası öncülüğünde yaptıkları iş birliğini ileri noktaya taşıdıklarını, çok daha güçlü bir birlikteliğe adım attıklarını söyledi.

Mil ve sadakat programını bu sinerjiyle yolcu memnuniyeti, konfor ve hizmet çeşitliliği açısından yeni bir yere taşıdıklarını ifade eden Aycı, "Çok değerli markalar ve iş birlikleriyle inanıyorum ki yolcularımızı daha mutlu edeceğiz" diye konuştu.

Dünyada en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanını taşımanın, "muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma" yarışındaki vazifelerinden birini yerine getirmenin gururuyla birlikte olduğunun altını çizen Aycı, dünyanın en genç filolarından birine sahip olduklarını ve sürekli büyüdüklerini bildirdi.

"THY çift hanelerde büyüdü"

Havacılık sektörünün son dönemde sürekli yüzde 5 büyüdüğünü ifade eden Aycı, "THY, çift hanelerle büyüdü, yüzde 15-16'lar mertebesinde büyüdü. Geçen yıla gelene kadar büyüme hikayesi böyle sürdü. Yaşadığımız zorluklara rağmen yine yolcu sayımızı yaklaşık 1,5 milyon arttırmayı, geçen yıl bile başardık. Son çeyrekteki geri dönüşümüzle bir yıl içinde oluşan kayıpları sildik, süpürdük." değerlendirmesini yaptı.

Aycı, aidiyet bilinciyle çalışan THY ailesini tebrik ederek, şirketin geri dönüşünün, Türk sivil havacılığının yeniden yükselişinin başladığını vurgulayarak, bunun sürdürülebilir olmasının önemine değindi.

"Bir ülkenin, bir şirketin yolculuğu zorludur"

Gelecekte zor günlerin de yaşanabileceğine dikkati çeken Aycı, "THY reklamında da söylediğimiz gibi 'Bir ülkenin, bir şirketin yolculuğu zorludur. Bu yolculukta fırtınalar vardır. Bu yolculukta bulutlar vardır. Yağmurlar vardır, şimşekler vardır, yıldırımlar vardır ama gün olur, zaman gelir el birliğiyle, kol kola, yürek yüreğe, omuz omuza kalplere dokunarak, o yıldan çıktığımız gibi birlikte oluruz, birlikte aşarız, birlikte planlarız, birlikte gerçekleştiririz." dedi.

Aycı, bu yolda paydaşlarla yürümeye ve güçlü markalarla yan yana olmaya ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, iş birliklerin devam edeceğini kaydetti.

"İş birliğinin başarılı bir şekilde devam etmesi önemli"

Tüketicilere yoğun bir şekilde ulaşan THY ile yaptıkları iş birliğinin başarılı bir şekilde devam etmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Garanti Bankası Üst Yöneticisi (CEO) Fuat Erbil, "Yeni kampanyada, ortalama aylık 4 bin lira harcayan bir kart müşterimiz, bir sene içinde kabaca 3 defa yurt içi gidiş-dönüş bilet alma hakkına sahip oluyor. Yani 4 bin liralık aylık, düzenli kredi kartı harcaması 6 tek yönlü yurt içi bileti demek. Fena değil. Hatta bunu akıllı kullanan müşterilerimiz bu kartla THY biletlerini alıyorlarsa tüm kanallardan bir liralarına, bir milin üzerine bir mil daha kazanıyorlar. Yani iki mil yapıyorlar. Bu da önemli bir kazanç kaynağıdır" diye açıklamalarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim