• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

THY Mehmet Öz ile anlaştı

THY Mehmet Öz ile anlaştı
Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen dünyaca ünlü kalp cerrahı, "The Dr. Oz Show" Programının Yapımcı ve Sunucusu, Dr. Mehmet Öz, Türk Hava Yolları için Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı Üzerine “Fly Good Feel Good” projesine imza atıyor.

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen dünyaca ünlü kalp cerrahı, "The Dr. Oz Show" Programının Yapımcı ve Sunucusu, Dr. Mehmet Öz, Türk Hava Yolları için Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı Üzerine “Fly Good Feel Good” projesine imza atıyor. Projenin lansmanı, Türk Hava Yolları’nın TK01 Sefer Sayılı İstanbul - New York uçuşu sırasında, yolcularla birlikte sürpriz bir buluşma ile gerçekleşti.

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü "The Dr. Oz Show" programının yapımcı ve sunucusu Dr. Mehmet Öz ile yolcularının seyahatlerini daha rahat ve sağlıklı geçirmelerini hedefleyen “Fly Good Feel Good”projesi kapsamında önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği çerçevesinde Dr. Öz, dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın yolcularına sağlıklı beslenme ve egzersiz tavsiyelerinde bulunacak.

Türk Hava Yolları’nın Dr. Öz ile gerçekleştireceği bu ortak çalışma, bayrak taşıyıcı havayolunun yolcularına sunduğu marka deneyimini çok daha ileri taşımak için geliştirdiği Fly Good Feel Good projesinin bir parçası olarak yürütülecek. Projede, Türk Hava Yolları resmi sitesi, sosyal medya hesapları ve uçak içi eğlence sistemleri üzerinden gösterimi yapılan uzman tavsiyelerinin bulunduğu kısa videolar ve basılı materyaller yer alıyor.

Bu işbirliği kapsamında Dr. Öz, İstanbul'dan New York'a giden TK01 sefer sayılı uçuşta, pilotların, kabin ekibinin ve Uçan Şefin (Flying Chef) de yardımıyla, şov programı “The Dr. Oz Show” ve "Fly Good Feel Good" projesinin içerik çekimlerinden önce yolculara büyük bir sürpriz yaptı. Dr. Öz, bu özel uçuş deneyiminde, uçak içi eğlence sistemi üzerinden sağlıklı yaşam çağrısı yapan mesajlar ve küçük hediyelerle yaklaşık 300 yolcuya oldukça keyifli dakikalar yaşattı.

Uçuşun öncesinde Dr. Mehmet Öz ile bir araya gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, "Temel ilkelerimizin başında misafirlerimize sunduğumuz marka deneyimini sürekli geliştirmek ve bu sayede uçuşlarının her anını daha konforlu ve keyifli hale getirmek geliyor. Uçuş deneyimleri boyunca onlara kendilerini iyi hissettiriyor olmak, ödüllü hizmet anlayışımızın önemli bir parçası. Dr. Öz, misafirlerimizin Türk Hava Yolları ile uçma

 ayrıcalığını uçak içinde daha güçlü yaşayabilmeleri için özel bir atmosfer oluşturacak.” dedi.

Dr. Öz ise; "Türk Hava Yolları, uçak içinde farklı hizmet anlayışı ve mükemmel ikramları ile dünyaca ünlü ve ödüllü bir havayolu. Fly Good Feel Good ise, yolcuların uçuş deneyimlerinin sağlık ve zindelik boyutuna eğilen etkileyici bir proje. Projenin, Türk Hava Yolları marka deneyimini daha da yukarılara taşıyarak, yolculara gösterilen özeni ortaya koyması açısından çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Dr. Öz ile gerçekleştirilen işbirliği, yolcuların iyi bir seyahat deneyimi yaşamaları için,  uçuş öncesinde, esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerin tümünü ele alan projenin bir sonraki aşamasını oluşturuyor.

Türk Hava Yolları, "Fly Good Feel Good" projesi kapsamında ayrıca, programa kaydolarak uçuşlarında ekstra mil kazanabilen doktorların, uçakta doktora ihtiyaç duyulması durumunda görev almalarını sağlayan, gönüllülük esasına dayalı "Uçan Doktor (Flying Doctor)" uygulamasını da başlattı.

Türk Hava Yolları, projenin ileriki aşamalarında yolcu memnuniyetini daha da yukarılara taşımaya ve yolcularını sağlıklı yaşama özendirici tavsiyelerde bulunmaya devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim