• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

THY, Saraybosna'ya özel tarifeli uçacak

THY, Saraybosna'ya özel tarifeli uçacak
Türk Hava Yolları (THY), Saraybosna özel tarifeli uçuşları yarın başlıyor.THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, yaptığı açıklamada...

 

Türk Hava Yolları (THY), Saraybosna özel tarifeli uçuşları yarın başlıyor.THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ile Bosna-Hersek arasında gerçekleştirilen uçuşlara yolcuların Pazar, Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti.
 
Talep yoğunluğunu Salı ve Çarşamba günlerine de yaymak istediklerini ifade eden Kansu, bu nedenle THY yönetiminin, İstanbul ve Saraybosna arasındaki uçuşlarda, Salı ve Çarşamba günleri için özel promosyon uygulama kararı aldığını bildirdi.
 
Kansu, İstanbul ve Saraybosna'dan Salı ve Çarşamba günleri çıkış yapmak üzere, bilet fiyatlarının tek yön için vergiler hariç 49 avro olacağını kaydetti.
 
Biletlerin, THY bürolarından satın alınması halinde, gidiş-dönüş toplam 176 avroya bulunabileceğine işaret eden Kansu, THY'nin internet sitesinden satın alınması halinde ise gidiş-dönüş biletlerinin 161 avroya mal olacağını söyledi.
Kansu, özel tarife uygulamasının yarından itibaren geçerli olacağını bildirdi.
 
Sefer sayısı artacak
 
Kansu, İstanbul ve Saraybosna arasındaki seferlere yönelik bilet taleplerinin karşılanması amacıyla haftada 9 kez düzenledikleri seferlerin 18'e çıkarılacağını belirtti.
 
Öte yandan, Bosna-Hersek turizmine daha fazla destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Kansu, bu doğrultuda Bosna-Hersek'i alternatif turizm destinasyonu olarak Arap ülkelerinde tanıttıklarını anlattı.
 
Kansu, bu doğrultuda, Mart ayının ikinci yarısından itibaren Bosna-Hersek'e gelecek yolcu sayısında artış beklediklerini sözlerine ekledi.
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim