• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

THY SMS Check-in dönemini başlattı

THY SMS Check-in dönemini başlattı
Türk Hava Yolları, yeni bir uygulamaya daha imza attı. THY check-in işlemlerindeki süreci hızlandırmak için SMS Check-in uygulamasını duyurdu.

 

Türk Hava Yolları'ndan yapılan duyuru şöyle;
 
Türk Hava Yolları olarak Türkiye’de bir ilke daha imza atıp, yolcularımızın check-in ve boarding sürecinde özgürce hareket etmelerini sağlayacak SMS Check-in dönemini başlattık!
 
“Avrupa’nın En İyi Havayolu” olarak yolcularımızın hayatını kolaylaştıracak yenilikler sunmaya devam ediyoruz. SMS Check-in uygulaması ile yolcularımızın check-in sürecini daha da kolaylaştırdık.
 
Yurt içi yolcularımız uçuşlarına 24 saat kala, cep telefonlarından sırası ile birer boşluk bırakarak Rezervasyon Kodu (PNR), Ad ve Soyad bilgilerini yazıp 8490’a mesaj atarak check-in işlemlerini yapabiliyor. Yurt dışı yolcularımız ise aynı bilgileri +90 555 849 0 849 numaralı telefon numarasına mesaj atarak check-in işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Koltuk tercihi yapmak isteyen yolcularımızın, soyad bilgisinden sonra boşluk bırakıp pencere kenarı için P, koridor için K yazmaları yeterli. Check-in sonuçları, işlemi yapılan yolcularımızın telefonlarına SMS olarak yollanıyor.
 
SMS Check-in Uygulaması
 
Cep telefonlarının mesaj bölümüne aralarında birer boşluk olacak şekilde sırası ile Rezervasyon Kodu (PNR), Ad ve Soyad bilgileri yazılarak 8490’a kısa mesaj gönderilir. Check-in işlemi tamamlandıktan sonra, check-in sonucu mesajın gönderildiği numaraya SMS olarak yollanır.
 
SMS Check-in yapan yolcularımız, havaalanında online check-in kontuarlarında sıra beklemeden biniş kartlarını alabilirler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim