• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

THY Teknik ile Onur Air arasında imzalar atıldı

THY Teknik ile Onur Air arasında imzalar atıldı
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Onur Air Taşımacılık A.Ş. (Onur Air) arasında komponent bakım ve yedek parça desteği anlaşması imzalandı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve  Onur Air Taşımacılık A.Ş. (Onur Air) arasında komponent bakım ve yedek parça desteği anlaşması imzalandı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve Onur Air, Onur Air filosundaki Airbus A330 tipi uçakların ve komponentlerinin bakımı ile ikame yedek parça desteğini içeren sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme 2023 yılına kadar geçerli olacak.

Anlaşma  kapsamında sağlanacak parçalar ATA (Hava Taşıyıcıları Birliği) bölüm listesi esaslı olup hizmetler Türk Hava Yolları  Teknik A.Ş.’nin İstanbul’daki merkezinden ve dünya genelindeki operasyon noktalarından sağlanacak. Bakımı yapılacak parçalar ise Türk Hava Yolları  Teknik A.Ş.’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki bölgenin en büyük bakım onarım tesislerinde işlem görecek. Bu sözleşme ile taraflar arasındaki güçlü iş birliği daha da pekiştirilmiş ve Türkiye’nin küresel havacılıktaki gelişimine katkı sağlayacak önemli bir dayanışmaya imza atılmış oldu.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman anlaşma ile ilgili açıklamasında "Onur Air ailesine A330 filosu, komponent bakımı ve yedek parça desteği konusunda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye güvendikleri için teşekkür ederim. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. dünya üzerinde 3 kıtada 700’den fazla uçağa teknik destek sağlayan büyük bir markadır.” açıklamalarında bulundu.

Onur Air Genel Müdürü  Teoman Tosun ise “Uçaklarımızı alanında dünya markası olan Türk Hava Yolları  Teknik A.Ş.’ye emanet ettiğimiz için mutluyuz. Bu anlaşma sayesinde gözümüz arkada kalmıyor. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin dünya standartlarındaki hizmetlerine güveniyoruz. Dünyada en büyük A330 işleticisi olan Türk Hava Yolları’na hizmet sunan bakım merkezinden hizmet alıyor olmak bizi daima mutlu edecek.”dedi.  Teoman Tosun ayrıca Türk Hava Yolları  Teknik A.Ş. ’nin sunduğu hizmetleri Onur Air’in A330 operasyonu için en ideal çözüm olması nedeniyle tercih ettiklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim