• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

THY, uçuş emniyeti için filmi çekti

THY, uçuş emniyeti için filmi çekti
Türk Hava Yolları (THY) bir ilke daha imza atarak Manchester United‘ın yıldız futbolcuları Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva‘nın oynadığı uçak içi uçuş emniyeti filmi çekti

Türk Hava Yolları bir ilke daha imza attı

Türk Hava Yolları (THY) bir ilke daha imza atarak Manchester United‘ın yıldız futbolcuları Darren Flacher, Wayne Rooney, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva‘nın oynadığı uçak içi uçuş emniyeti filmi çekti.

Haziran 2011 itibariyle gösterime girecek filmin çekimleri Manchester‘da gerçekleşti, çekimlerde İngiliz ve Türk 100 kişi görev aldı. Alametifarika reklam ajansı tarafından hazırlanan filmin prodüksiyonu Depo Film tarafından yapıldı.


Türk Hava Yolları Basın Müşaviri, Dr. Ali Genç, "Efsanevi marka, Manchester United ile işbirliği içinde olmaktan gurur duyuyoruz. Türk Hava Yolları ve Manchester United arasında kurulan bu güçlü iletişimin pozitif enerji ile yolcularımıza yansıdığı kanaatindeyiz. Manchester United gibi büyük bir takım ile çalışmaktan daima mutluluk duymaktayız" dedi.

Wayne Rooney ise, "Bugün gerçekleşen çekimlerde olduğu gibi takım arkadaşlarımla ortak çalışmak bana daima keyif vermiştir. Takım olarak video çekimlerinde yer almamız eminim ki Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcuların uçuş emniyeti konusunda bilincini daha da pekiştirecektir" diye konşutu.

Manchester United‘lı yıldız futbolcuların da çekimlerinde keyif dolu saatler yaşadığı film tüm Türk Hava Yolları uçuşlarında kabin içi ekranlarda gösterime girecek.


www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim