• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

THY ve Alman Demiryolları'ndan anlaşma

THY ve Alman Demiryolları'ndan anlaşma
Alman Demiryolları (DB) ile anlaşan Türk Hava Yolları (THY), bundan sonra müşterilerine Almanya'da uçak bileti ile birlikte uygun fiyata tren bileti de sunacak.

THY, tren ve uçak bileti satacak

Alman Demiryolları (DB) ile anlaşan Türk Hava Yolları (THY), bundan sonra müşterilerine Almanya'da uçak bileti ile birlikte uygun fiyata tren bileti de sunacak.

Böylece THY ile yolculuğun havalimanında değil Almanya'nın 5 bin 600 tren istasyonundan başlayacağı haber verildi. Tren biletlerinin, THY'nin uçak bileti alınırken, THY üzerinden yada DB'nin internet sayfasından alınabileceği bildirildi. Rail & Fly-Ticket (Tren ve Uçak Bileti) adlı uygulamada satılacak tren biletleri hızlı tren İCE de olmak üzere tüm trenlerde geçerli olacak.

Bu şekilde THY'nin Frankfurt, Düsseldorf ve Köln/Bonn uçuş noktaları doğrudan uzak sefer ağına bağlanırken, Berlin, Hamburg, Hannover, Stuttgart, Nürnberg ve Münih havalimanlarının bölgesel tren, metro ve otobüslerle bağlantılı hale getirildiği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan THY'nin Almanya basın sözcüsü İsa Al, Tren & Uçak bileti ile yolcularının daha rahat ve stressiz bir şekilde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Al, ''Özellikle uçuş noktalarımıza uzak bölgelerde oturan yolcularımız, bu servisten faydalanacak. Bundan sonra THY ile yolculuk, hava limanında değil, yolcunun yaşadığı bölgedeki tren istasyonundan başlayacak.'' şeklinde konuştu.

Tren & Uçak Biletleri, gidişte uçuş tarihinden bir gün önce ve uçuş günü; geri dönüşte ise uçuş günü ve bir gün sonra geçerli olacak. Tek yöne ikinci sınıf bir (tren) biletinin 30 Euro ve tek yöne birinci sınıf tren biletinin 60 Euro olacağı bildirildi. 161 uçağa sahip olan THY, 83 ülkede 171 noktaya uçuyor ve Almanya'dan Türkiye'ye haftada 220 uçuş gerçekleştiriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim