• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

THY ve Oman Air, kod paylaşımlaşacak

THY ve Oman Air, kod paylaşımlaşacak
Türk Hava Yolları (THY) ve Oman Air, Umman İstanbul hattında gerçekleşecek seferleri kapsayan code share anlaşması imzaladı.

 

Türk Hava Yolları (THY) ve Oman Air, Umman İstanbul hattında gerçekleşecek seferleri kapsayan code share anlaşması imzaladı.
 
THY Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen anlaşma THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Oman Air CEO’su Wayne Pearce tarafından imzalandı. Codes hare anlaşması yolculara İstanbul-Muskat ve Muskat- İstanbul hattında THY ve Oman Air tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden yararlanma imkanı sağlayacak. 
 
Seferler THY tarafından gerçekleştirilecek. Oman Air CEO’su Wayne Pearce, yönetim ve çalışanlarının özverili çalışmaları sayesinde THY’nin dünya çapında tanınan bir küresel taşıyıcı haline geldiğini söyledi.
 
THY ile Oman Air için ideal bir ortaklık olduğunu ifade eden Wayne Pearce, “Her iki havayolu da şu anda müşterilerimiz için göze çarpan seçenekler sunmaktadır. Oman Air, şu anda Orta Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika genelinde 43 seçkin güzergaha sefer icra etmekte olup, Türk Hava Yolları ise dünyada en fazla uluslararası güzergaha sefer icra eden havayoludur. Bugün imzalanan codeshare anlaşması her iki havayolunun müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak, müşteri hizmetlerinde mükemmelliğe ulaşmayı taahhüt etmiş olan Oman Air ve Türk Hava Yolları arasında giderek artan yakın bağlantıların son adımı olacaktır.” dedi.
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, anlaşmadan dolayı son derece memnun olduklarını belirtti. Her iki havayolunun da geniş uçuş ağıyla yolcularına hizmet verdiğini ifade eden Kotil, “Yolculara seyahat fırsatlarını maksimize etmek amacıyla birlikteliğimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Oman Air çok genç bir filoyla, başarılı bir şekilde genişlemeye ve üstün müşteri hizmeti sunmaya, devam ediyor. Türk Hava Yolları ve Oman Air'in ortaklığının, sadece hızla büyüyen Umman’daki ticari perspektifle değil, aynı zamanda teknik ve eğitim alanlarında da her iki taşıyıcı için büyük fayda getireceğine inanıyorum. " diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim