• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

THY ve Yapı Kredi arasında iş birliği

THY ve Yapı Kredi arasında iş birliği
THY, kurumsal sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club kapsamındaki kurumsal, ticari ve KOBİ müşterilerine UATP ödeme sistemini, Yapı Kredi iş birliği ile hizmete sunuyor.

Türk Hava Yolları (THY) ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan dünyanın ilk kartlı ödeme sistemi UATP için güçlerini birleştirdi.

THY'nin kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club’a üye firmalar, Yapı Kredi ayrıcalığıyla "Turkish Airlines Corporate Club Kartı" kullanarak pek çok imkandan yararlanabilecek.

Dünyada UATP kart çıkarmaya yetkili hava yolu şirketlerinden biri olan THY'nin söz konusu kart için açtığı ihaleyi Yapı Kredi kazandı. Buna göre, Yapı Kredi, THY'nin çıkarmaya yetkili olduğu UATP kartı Türkiye pazarında World Business karta bağlı bir sanal kredi kartı olarak sunacak.

Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar Turkish Airlines Corporate Club Kart ile ücretsiz taksit, biletlerde indirim, ilave bagaj, özel yolcu salonu kullanım hakkı, 260’dan fazla hava yolundan bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanabilecek.

İş birliğine ilişkin toplantıda konuşan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY olarak kurumsal segmentte büyümek istediklerini ifade ederek, raporlama sistemleriyle ölçümler yapmaya, bu konuda müşterilerini düzenli olarak bilgilendirmeye önem verdiklerini söyledi.

Aycı, UATP ödeme sisteminin Türkiye’de faaliyet gösteren Turkish Airlines Corporate Club üyelerine Turkish Airlines Corporate Club Kart adı altında kredi kartı ve ön ödemeli özellikleriyle sunulacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kart ile beraber Corporate Club programının kapsamını geliştiriyoruz. Mevcut avantajlarımıza ek olarak, tarifeli iç hat ve dış hat seferlerimizde de Turkish Airlines Corporate Club Kart ile birlikte indirim sunmaya başlıyoruz. Ayrıca, Yapı Kredi, kurumsal müşterilerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz uçuş harcamalarına ücretsiz taksitlendirme imkanı sunacaktır."

Aycı, ürün ile Türkiye pazarına seyahat yönetimi algısını getirmeyi hedeflediklerini belirterek, Turkish Airlines Corporate Club Kart ile kart sahibi üyelerin, kendilerine gönderilecek aylık seyahat yönetim raporlarıyla uçuş harcamalarını daha etkin takip edebileceğini, ayrıca kartların departman ve proje bazında çıkartılabilmesinden dolayı seyahat maliyetlerinin de detaylı kontrolüne olanak sağlayacağını anlattı.

"Fenerbahçe markası sporda ülkemizin en kıymetli markalarından bir tanesi"

İlker Aycı, Turkish Airlines Euroleague'e sponsor olmaktan mutluluk, Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olmasından da gurur duyduklarını ifade etti.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'i dün oynanan final maçındaki disiplini nedeniyle kutlayan Aycı, Obradovic'i "Tam anlamıyla lider" şeklinde tanımladı.

Dün gece Türkiye'yi gururlandırarak Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı da kutlayan Aycı, "Fenerbahçe markası sporda ülkemizin en kıymetli markalarından bir tanesi." ifadesini kullandı.

"THY ile birlikte UATP sistemine entegre olan ilk ve tek banka Yapı Kredi"

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın da Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalara, Yapı Kredi’nin ayrıcalıklı dünyasını sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"THY ile bir süredir üzerinde çalıştığımız, Türkiye’de bir ilk olmasının yanı sıra her anlamda stratejik öneme sahip bu projenin, hem ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına hem de hedeflerimize ulaşmak yolunda faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Atacağımız imzalarla Yapı Kredi’nin ülkemiz bankacılık sektöründeki ilklerine bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. Bu imza ile ülkemizde, THY ile birlikte UATP sistemine entegre olan ilk ve tek banka Yapı Kredi oluyor."

Turkish Airlines Corporate Club Kart'ın müşterilerine pek çok fayda sağladığını anlatan Açıkalın, "Yapı Kredi olarak bu kartla, sunduğumuz ayrıcalıkları önümüzdeki dönem daha da ileriye taşıyacağız ve çeşitlendireceğiz. Böylelikle ülkemiz ekonomisinin gerçek itici gücü firmalarımıza seyahat maliyetlerini azaltma ve kontrol etme noktasında daha büyük bir destek sunacağız." ifadelerini kullandı.

Anlaşmanın ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Açıkalın, kartlı ödeme sistemlerini Türkiye ile tanıştıran Yapı Kredi olarak, yıllardır pazarın gelişiminde başrol oynadıklarını, bununla da kalmadıklarını, sektörün geleceğini ürettikleri yeniliklerle şekillendirdiklerini söyledi.

"Ticari kredi kartları alanında da liderlik bayrağını taşıyoruz"

Faik Açıkalın, "Kredi kartları pazarında 29 yıldır liderliğimiz sürüyor. Toplam kredi kartı kullanımında olduğu gibi, ticari kredi kartları alanında da liderlik bayrağını taşıdığımızı vurgulamak istiyorum. Yapı Kredi World Business kart ile ticari kart alacak bakiyesine göre yüzde 32’lik pazar payı ile açık ara sektör lideri konumundayız." diye konuştu.

Açıkalın, World Business kart imkanlarına Turkish Airlines Corporate Club Kart’ın seyahat ayrıcalıklarının da ekleneceğini, müşterilerinin hem harcama hem de takip ve raporlama konusunda benzersiz bir ticari faydaya ulaşacağını söyledi.

Verilen bilgiye göre, THY'nin Turkish Airlines Corporate Club’a üye kurumsal, ticari, KOBİ müşterileri, Turkish Airlines Corporate Club Kart’ı kendi ihtiyaçlarına göre iki farklı şekilde kullanabilecek. Yıllık uçuş harcaması belirli bir tutarın altındaki üyeler Turkish Airlines Corporate Club, yıllık uçuş harcaması belli bir tutarın üzerindeki üyeler ise Turkish Airlines Corporate Club Premium seçeneklerine dahil olabilecek.

World Business kart için ticari limit tanımlanamayan ancak Turkish Airlines Corporate Club fırsatlarından yararlanmak isteyen müşteriler ise Turkish Airlines Corporate Club Ön Ödemeli Kart’a sahip olabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim