• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

THY'de şaşkına çeviren Mil dolandırıcılığı

THY'de şaşkına çeviren Mil dolandırıcılığı
Türk Hava Yolları yolcularından Avukat Mehmet Köksal, çok ilginç bir dolandırıcılığın mağduru oldu.

Türk Hava Yolları yolcularından Avukat Mehmet Köksal, çok ilginç bir dolandırıcılığın mağduru oldu.

Uzun süredir Türk Hava Yolları’nın sadakat programı Miles&Smiles üyeliği bulunan ve puan biriktiren Mehmet Köksal, mil hesabından kendisinden habersiz tam 36 bin 500 puanlık bilet alındığını öğrenince şaşkına döndü.

Edinilen bilgiye göre; bugün gerçekleştirilen işlemde Sunday Omagbon adına 18 Nisan tarihli İstanbul-Lagos seferine Köksal'ın milleriyle bilet alındı. Biletin vergisinin de millerden ödendiği ve toplamda 36 bin 500 mil harcandığı öğrenildi. Söz konusu işlemin kendisine mail olarak gelmesiyle haberdar olan Avukat Köksal, hemen telefonla Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine ulaştı.

Mil dolandırıcılığına maruz kaldığını anlatarak işlemin durdurulmasını talep eden mağdur Köksal, aldığı cevapla bir kez daha şoke oldu. THY tarafından kendisine işlemin sonlandırılamayacağı ve prosedür gereği 8 günlük bir sürenin olduğu belirtilerek müdahale edilmeyeceği söylendi.

Köksal; ‘Ben durumu anlatıp bunun bir dolandırıcılık meselesi olduğunu ve derhal müdahale edilmesi gerektiğini söyledim. Savcılığa gitmek için bilgileri de istedim ancak prosedür gereği 7-8 gün içinde size döneriz dediler. Bu sürede dolandırıcı uçmuş olacak. Bu kesinlikle güvenlik açığıdır. Bizim bütün bilgilerimizi alıyorlar ve bu bilgiler kim bilir nerelere gidiyor’ dedi.

Öte yandan Mehmet Köksal, bugün akşama kadar kendisine olumlu bir geri dönüş olmaması halinde mahkeme yoluna gideceğini ifade etti.

Kaynak: AirportHaber

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim